Ε. Ακρίτα: Παντρεύτηκε χθες τον Γ. Κυρίτση! Tι είπε η ίδια για το γάμο της!

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παντρεύτηκαν χθες στο Δημαρχείο Ψυχικού η δημοσιογράφος και σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα, τον αγαπημένο της, σεναριογράφο και ηθοποιό Γιώργο Κυρίτση.

Πριν από λίγο η ίδια έγραψε στο προφίλ της στο facebook για το γάμο της:

Λοιπόοον… Ο Γιώργος (Κυρίτσης) κι εγώ παντρευτήκαμε! Χτες Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Ψυχικού, σε πολύ στενό κύκλο. Μετά λίγοι συγγενείς και φίλοι περάσαμε στο σπίτι μια όμορφη βραδιά. Είχαμε προαποφασίσει να το ανακοινώσουμε μια μέρα ΜΕΤΑ κι όχι μια μέρα ΠΡΙΝ για ευνόητους λόγους: Αυτό το 24ωρο κάνει την διαφορά. Κι ειλικρινά ευχαριστούμε όσους σεβάστηκαν την επιθυμία μας για απόλυτη εχεμύθεια και μας βοήθησαν να παντρευτούμε κάτω απ΄τη…μύτη της δημοσιότητας. Ζούμε στα χρόνια της αγοραίας συναλλαγής… Στα χρόνια που οι δήθεν “αυθόρμητες” στιγμές με ψιλοσελέμπριτιζζζ και τηλεπερσόνες “όλως τυχαίως” απαθανατίζουν τηελοπτικές κάμερες και φωτογραφικοί φακοί με μπικίνι, με σακούλες, ή με τη μελιτζάνα της λαϊκής στο χέρι. Ο καθένας σε αυτή τη ζωή επιλέγει τον δρόμο του, προκαθορίζει το αξιακό του σύστημα κι ανάλογα πορεύεται. Κι εμείς κάναμε την δική μας επιλογή εδώ και πολλά χρόνια. Τώρα που ζήσαμε την δική μας στιγμή, όπως ακριβώς την θέλαμε, δηλαδή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα πια με χαρά την μοιραζόμαστε μαζί σας. Την μοιραζόμαστε ΕΜΕΙΣ κι όχι δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, κάμερες… Σας ευχαριστούμε που ήσασταν στο πλευρό μας όλα αυτά τα χρόνια… Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε σε όλους και σε καθεναν ξεχωριστά ο, τι κρύβετε στην ψυχούλα σας, όνειρα κι ελπίδες, σχέδια και προσδοκίες να γίνουν πραγματικότητα – κόντα σε χαλεπούς καιρούς. Να είστε όλες και όλοι καλά!”

Το θέμα αποκάλυψε το yupiii.gr το οποίο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες. Ο γάμος έγινε παρουσία μόνο 40 ατόμων και τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι που τελικά έβαλαν …Βέρα στο δεξί!

Το δίδυμο των επιτυχιών των σήριαλ του Mega αποφάσισε να σφραγίσει μια σχέση και μια γνωριμία 18 χρόνων. Σύμφωνα με το yupiii.gr, κουμπάρες ήταν δυο σεναριογράφοι από τα Μυστικά της Εδεμ και του Βέρα στο Δεξί, ενώ μετά τον γάμο ακολούθησε δείπνο στο σπίτι της Έλενας.

/

Η κ. Ακρίτα στο δημαρχείο φορούσε ένα αέρινο λευκό φόρεμα ενώ κρατούσε μια πολύχρωμη ανθοδέσμη, ενώ στο δείπνο έβαλε μια κίτρινη τουαλέτα.

Στο τραπέζι του γάμου περίμενε τους καλεσμένους η μπομπονιέρα του γάμου του ζευγαριού η οποία έγραφε: Γιάντες… το κοκκαλάκι των ευχών. Σφίξτο στο χέρι σου και η δική σου ευχή θα βγεί αληθινή. Γιώργος & Έλενα- 7 Σετπέμβρη 2012

/

Το TLIFE εύχεται στο νιόπαντρο ζευγάρι, να ζήσει ευτυχισμένο!

/

Read More

And More