Ν. Αλιάγας: Καλοκαιρινές διακοπές στα ελληνικά νησιά! Φωτογραφίες

Στους αγαπημένους του ελληνικούς προορισμούς αποφάσισε να περάσει το φετινό του καλοκαίρι ο Νίκος Αλιάγας. Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρέθηκε στα ελληνικά νησιά και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.
Με αφορμή τη συμμετοχή του στη μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πριν λίγες μέρες στο Καλλιμάρμαρο, ο γνωστός παρουσιαστής που ζει και εργάζεται στη Γαλλία ξεκίνησε τις διακοπές του με προορισμό τα όμορφα νησιά της Ελλάδας.

/

Ο Νίκος Αλιάγας βρέθηκε στην Πάρο, την Κύθνο, τη Σύρο και άλλα ελληνικά νησιά με τη συντροφιά φίλων και δεν σταμάτησε να βομβαρδίζει το twitter με τις ομορφιές της χωρας μας, προκαλώντας σχόλια θαυμασμού από τους χιλιάδες followers του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

/

Χωρίς να ξεχνά ποτέ τη χώρα που τόσο αγαπά ο γνωστός παρουσιαστής προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαφημίσει τις ομορφιές της χώρας μας στο εξωτερικό και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι κατά τη διάρκεια των διακοπών του ανεβάζει φωτογραφίες με τα πιο ιδιαίτερα τοπία, δίνοντας μια γεύση από τη ζωή στα ελληνικά νησιά.

Δες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές του:

Η Ακρόπολη φωτισμένη μέσα από το φακό του Νίκου Αλιάγα…

/

Στο ελληνικό αεροδρόμιο…

/

Διακοπές στην Πάρο…

/

/

/

/

Τοπία από την Σύρο….

/

/

/

/

/

/

Η μαγευτική Κύθνος!

/

Read More

And More