Σ. Αλιμπέρτη: Που χάθηκε τα τελευταία χρόνια;

Μπορεί από μικρή να γνώρισε το πώς είναι να σε αγκαλιάζουν τα φώτα της δημοσιότητας αλλά γρήγορα απομυθοποίησε όλο το εγχώριο παιχνίδι της showbiz. Ο λόγος για την Σοφία Αλιμπέρτη που τα τελευταία τρία χρόνια απέχει από την τηλεόραση, αλλά συμμετέχει ενεργά στη δράση της ομάδας Αιγαίου.
Η ίδια πλέον δηλώνει πιο ήρεμη και κατασταλαγμένη σ’ αυτά που η ίδια θέλει και όλα εκείνα που ηρεμούν την ψυχή της και θεωρεί ότι μέσα από τον εθελοντισμό πρώτα κερδίζεις εσύ και μετά ο άνθρωπος που βοηθάς.

Πέντε χρόνια τώρα γυρίζει με την ομάδα Αιγαίου όλα τα νησιά της άγονης γραμμής και προσφέρει αγάπη και φροντίδα σε ανθρώπους που έχουν ξεχαστεί από την πολιτεία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ο μόνος λόγος που μιλά τώρα, καθώς έχει κλείσει ερμητικά την πόρτα σε συνεντεύξεις εδώ και καιρό.
“Με την ομάδα Αιγαίου συναντήθηκα το 2006, όταν κάλυψα τηλεοπτικά ένα ταξίδι τους στην Αστυπάλαια. Δεν μου φτάνουν τα λόγια για να σας περιγράψω όλες τις εικόνες που είδα, τα συναισθήματα που βίωσα για το έργο αυτών των ανθρώπων, αλλά και το θυμό που νιώθω, όταν βλέπω πόσο παρατημένοι είναι κάποιοι άνθρωποι στα νησιά μας”, δήλωσε χαρακτηριστρικά στο περιοδικό “People”.

Παράλληλα, η Σοφία Αλιμπέρτη εξομολογήθηκε: “Αυτό που γουστάρω τρελά στην Ομάδα, πέρα από το έργο της, είναι ότι έχει καταργηθεί το “εγώ”!”.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More