Τζ. Αλιμόνου: “Δεν θα άλλαζα κάτι από το παρελθόν μου, ούτε και από το παρόν μου”

Η Τζίνα Αλιμόνου Βαρδινογιάννη ποζάρει στο εξώφυλλο του “Celebrity” και μιλάει για τον σύζυγό της, την υποκριτική και την τηλεόραση, το παρελθόν της και το επάγγελμα που θα έκανε αν δεν ήταν ηθοποιός!

Τι απαντά σε όσους σχολιάζουν πως ως σύζυγος του Π. Βαρδινογιάννη δεν έχει ανάγκη να δουλεύει στο θέατρο;
“Η οικονομική ασφάλεια που μου παρέχει ο σύντροφός μου, δεν αποτελεί λόγο για να παραμελήσω την καριέρα μου. Από την πρώτη μέρα που εργάστηκα έως σήμερα, έδωσα στον εαυτό μου έναν χρόνο επαγγελματικής διακοπής κι αυτό λόγω εγκυμοσύνης. Εξάλλου, πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι”

Τι θα έλεγε σε μία ενδεχόμενη πρόταση παρουσίασης ενός τηλεοπτικού show;
“Γιατί όχι; Αν το concept είναι ενδιαφέρον και πιστεύω ότι μπορώ να το υποστηρίξω, ναι. Δεν το έχω κάνει έως τώρα”.

Νοσταλγεί το παρελθόν, όταν δούλευε ως μοντέλο και ταξίδευε συνεχώς και ζούσε σε πόλεις του εξωτερικού;
“Δεν θα άλλαζα κάτι από το παρελθόν μου, αλλά ούτε και απ’ το παρόν μου… Τα ταξίδια και η πορεία μου στο χώρο της μόδας μου έδωσαν ερεθίσματα και εμπειρίες που με ωφέλησαν πάρα πολύ στη πορεία μου στην υποκριτική”.

Τελικά, ηθοποιός γεννιέσαι ή γίνεσαι;
“Όλοι έχουμε ένα έμφυτο ταλέντο…όμως χωρίς εκπαίδευση κι εμπειρία, τίποτα δεν μπορεί να αναδειχτεί. Είναι σαν να έχουμε σε ένα πιάτο τα συστατικά για το μείγμα του πηλού και να νομίζουμε πως κρατάμε το κεραμικό αγγείο” και αποκαλύπτει ότι, αν δεν ήταν ηθοποιός, “μάλλον θα γινόμουν γιατρός”.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More