Οι celebrities ενώνουν τις δυνάμεις τους και… σταματούν την πείνα! Φωτογραφίες

Το πιο ευαίσθητο πρόσωπό τους δείχνουν οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz και συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του Alpha, προσπαθώντας να δώσουν τέλος στην… πείνα.
Ο τηλεοπτικός σταθμός συμπράττει με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης με στόχο ακόμη περισσότερες οικογένειες να ενταχθούν στο πρόγραμμά τους.

Σε μια σειρά από 16 τηλεοπτικά video που φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου, ηθοποιοί από τρεις παραγωγές του Alpha μας προτρέπουν να “στηρίξουμε αυτόν που δεν έχει” μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας SMS με την ονομασία “ΠΡΟΣΦΕΡΩ”.
Τα γυρίσματα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, σε έξι διαφορετικά σημεία και πιο συγκεκριμένα στο Γκάζι, τον Κεραμεικό, το Θησείο, το Μοναστηράκι, τα Πετράλωνα και στην περιοχή της Παλιάς Αγοράς. Στα 16 trailers βλέπουμε ξεχωριστά τους ηθοποιούς να κρατάνε μια ταμπέλα στην οποία αναγράφεται το βασικό μήνυμα της καμπάνιας, “Πες ΟΧΙ στην πείνα μ’ ένα SMS”.

Στην καμπάνια συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Αντώνης Αντωνίου, Παναγιώτα Βλαντή, Πάνος Βλάχος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Βάσω Λασκαράκη, Ρένια Λουιζίδου, Στέλιος Μάινας, Ηλίας Μελέτης, Παύλος Ορκόπουλος, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Λένα Παπαληγούρα, Γιάννης Στάνκογλου και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.
Η καμπάνια θα βγει στον αέρα σε τρία επταήμερα κύματα: Το πρώτο θα προβάλλεται από τις 20 έως τις 26 Απριλίου, το δεύτερο από τις 11 έως τις 17 Μαΐου και το τρίτο από την 1η έως τις 7 Ιουνίου σε συνεργασία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

“Πες “ΟΧΙ” στην πείνα μ’ ένα SMS. Στείλε “ΟΧΙ” στο 19059 και στήριξε αυτόν που δεν έχει”.
Μία πρωτοβουλία του Alpha για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης.
(Χρέωση 1,23€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More