Amal Alamuddin: Άλλαξε το όνομά της, μετά το γάμο με τον George Clooney!

Πιστή στις παραδόσεις της φαίνεται πως είναι η Amal Alamuddin που δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Η σύζυγος του George Clooney, μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα της ως δικηγόρος με το επίθετο Alamuddin, αλλά μετά το γάμο της αποφάσισε να το αλλάξει.
Έτσι, αρχικά όλοι πίστευαν πως η μελαχρινή δικηγόρος θα ονομάζεται από εδώ και στο εξής Amal Alamuddin Clooney, αλλά για χάρη συντομίας η ίδια αποφάσισε να κρατήσει μόνο το Amal Clooney. Μάλιστα, δεν έχασε καθόλου χρόνο και λίγες μόνο μέρες μετά το γάμο της, έκανε τις απαραίτητες διορθώσεις και στο επαγγελματικό προφίλ της, στην ιστοσελίδα του δικηγορικού γραφείου στο οποίο εργάζεται.

Και ως κυρία Clooney ήρθε και στη χώρα μας για να ξεκινήσεις τις συζητήσεις με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Και μπορεί ακόμη να μην έχει συμφωνηθεί αν θα μας εκπροσωπήσει για την διεκδίκηση των Γλυπτών, η Amal φαίνεται πως έχει βάλει στόχο καριέρας να κερδίσει αυτήν την υπόθεση και να βοηθήσει έτσι και το προφίλ του συζύγου της -που έχει βλέψεις για την πολιτική.

Όσο για την αλλαγή του ονόματος; Το Alamuddin είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστό μέσα από τις επαγγελματικές επιτυχίες της (Δες εδώ μεγάλες υποθέσεις που έχει αναλάβει), αλλά και το γάμο της στη Βενετία. Όπως και να το κάνεις όμως, το Clooney της δίνει και έναν… αέρα Χόλιγουντ!

Read More

And More