Η μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου σε ρόλο μοντέλου!

Η μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είναι κούκλα και το διαπιστώνουμε κάθε φορά που την βλέπουμε σε κάποια δημόσια εμφάνιση. Είτε μαζί με τη μαμά της είτε μαζί με το μπαμπά της.

Το TLIFE συνάντησε πρόσφατα την Αμαλία σε κατάστημα γνωστού εμπορικού στο κέντρο μαζί με την αδερφή της, Αλεξάνδρα! Δες εδώ!

Η παρουσία της στο συγκεκριμένο χώρο δεν ήταν τυχαία καθώς η Αμαλία συμμετέχει στην καμπάνια της εταιρείας για νέα σειρά τσαντών.

Με ethnic χαρακτήρα, η νέα σειά έχει στόχο να βοηθήσει μητέρες που έχουν ανάγκη να γεννήσουν με ασφάλεια αφού σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Every Mother Counts με κάθε αγορά μιας τσάντας προσφέρονται χρήματα στο έργο του One for One.

Η Αμαλία ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία από την καμπάνια όπου ποζάρει σε ρόλο μοντέλου. Και δεν είναι το μόνο που έχει κάνει τελευταία όσον αφορά το χώρο, κάτι που δείχνει ότι βαδίζει στα χνάρια της μαμάς της.

Βέβαια, στα άμεσα σχέδιά της είναι η προετοιμασία της για το κολέγιο της Αμερικής όπου θα σπουδάσει και με περηφάνια ανακοίνωσε η Τζένη μέσα από τον δικό της λογαριασό στο instagram.

Read More

And More