Ηθοποιός μπήκε σε ψυχιατρική κλινική, αφού κατηγόρησε τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η ηθοποιός Amanda Bynes μετά τις δηλώσεις για σεξουαλική κακοποίηση που έκανε κατά του πατέρα της. Η νεαρή σταρ της Nickelodeon που πολλές φορές έχει απασχολήσει τον Τύπο με την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά της (έχει βάλει φωτιά στο σπίτι της, έχει συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένη κα) και έχει τεθεί σε ψυχιατρική παρακολούθηση από τους γονείς της και στο παρελθόν, μπήκε σε κλινική.
Λίγο πριν οδηγηθεί στο ψυχιατρείο, μέσα από το twitter δήλωσε πως θέλει να κάνει μια δημόσια εξομολόγηση αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας της ήθελε να κάνει σεξ μαζί της και να την κακοποιήσει.

Ενώ, αργότερα έγραψε στους followers της πως τίποτα από αυτά που είπε δεν είναι αλήθεια. “Ο πατέρας μου δεν έκανε ποτέ αυτά τα πράγματα. Το μικροτσίπ στον εγκέφαλό μου με έκανε να τα πω, όμως εκείνος τους διέταξε να μου βάλουν το μικροτσίπ”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι γονείς της, μην μπορώντας να την βοηθήσουν στο σπίτι, ζήτησαν να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική μετά την άφιξή της στο Λος Άντζελες. Να αναφέρουμε εδώ πως με βάση τη νομοθεσία της Καλιφόρνιας, ένας άνθρωπος μπορεί να κρατηθεί, παρά τη θέλησή του, για έως και 72 ώρες προκειμένου να εξεταστεί από ψυχιάτρους.

Όπως όλα δείχνουν πάντως, η υπερέκθεση της Bynes στα φώτα της δημοσιότητας δεν της έκανε καλό. Έγινε σταρ σε ηλικία 13 ετών, είχε το δικό της show στο τηλεοπτικό δίκτυο Nickelodeon και έπαιξε σε ταινίες μέχρι το 2012. Τότε αποφάσισε να αποσυρθεί από τον κινηματογράφο και αυτό μάλλον της στοίχισε, αφού από τότε ξεκίνησαν οι ψυχολογικές διαταραχές και η παραβατική συμπεριφορά της. Την περασμένη Κυριακή, μάλιστα, συνελήφθη γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών αλλά αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 15.000 δολαρίων.

Read More

And More