Διεθνής διάκριση στην Αμερική για την γυναίκα γνωστού Έλληνα ηθοποιού!

Μπορεί ο Κώστας Κρομμύδας να μας καθηλώνει μέσα από το ρόλο του κακού “Σωτήρη” στη “Ζωή της άλλης”, ωστόσο ο ίδιος δεν δίστασε να φθάσει ως την Αμερική για να καμαρώσει την σύζυγό του Μαρίνα να βραβεύεται στον παγκόσμιο διαγωνισμό συσκευασίας Pentawards 2011.

Ο λόγος για την Μαρίνα Γιώτη creative director/partner της ετειρείας Sonar που απέσπασε το χάλκινο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό συσκευασίας Pentawards 2011. Το βραβείο ήταν για τον σχεδιασμό μιας σειράς συσκευασιών κατεψυγμένων θαλασσινών για γνωστή αλυσίδας supermarket .
Να σημειώσουμε ότι τα Pantawards είναι παγκοσμίως ο πιο έγκριτος διαγωνισμός design αφιερωμένος αποκλειστικά στον σχεδιασμό συσκευασιών. Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό έλαβαν μέρος περίπου 1000 έργα από 51 χώρες σε 5 ηπείρους, τα οποία διαγωνίστηκαν σε 53 ειδικές κατηγορίες. Η απονομή έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου στην Νέα Υόρκη.

Η κα Γιώτη με τον σύζυγό της Κώστα Κρομμύδα βρέθηκαν στην Αμερική για τη βράβευση. Όπως δήλωσε η ίδια σε ξένα ΜΜΕ: “Είναι μεγάλη τιμή και αναγνώριση της δουλειάς μας αυτή η διάκριση σε μια εποχή που δυστυχώς η πατρίδα μας βάλλεται διεθνώς. Η Ελλάδα έχει μεγάλες δυνατότητες σε πολλά πεδία και ελπίζουμε σήμερα να δείξαμε κάποιες από αυτές”.

Read More

And More