Πρεμιέρα με διάσημες παρουσίες στο θέατρο Αμιράλ! Φωτογραφίες

Ο Νικόλας Αγγελής, ο Αργύρης Γκαγκάνης και ο Ζήσης Ρούμπος πρωταγωνιστούν σε ένα θρίλερ που παριστάνει την κωμωδία, μια κωμωδία που παριστάνει το θρίλερ, μια παράσταση που παριστάνει το αριστούργημα.

Το μυστήριο του σκύλου των Μπάσκερβιλ λύνεται επιτέλους χάρη στην εξυπνάδα και την γενναιότητα τριών Ελλήνων ηθοποιών στο κόκκινο χαλί του θεάτρου Αμιράλ και τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Οικονόμου.

Η παράσταση “Ο Σέρλοκ Χολμς και ο σκύλος των Μπάσκερβιλ” ανεβαίνει φέτος στο θέατρο Αμιράλ και στην επίσημη πρεμιέρα της βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι φίλοι των πρωταγωνιστών αλλά και του θεάτρου γενικότερα. Το TLIFE ήταν εκεί!

/

Η εγκυμονούσα Αγγελική Λάμπρη ποζάρει με τον Χάρη Ρώμα κι έναν από τους πρωταγωνιστές του έργου. Τον Νικόλα Αγγελή τον αγαπήσαμε στο παρελθόν μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega “Άγρια παιδιά”. Εκεί, γνώρισε και τον Αντίνοο Αλμπάνη με τον οποίο κάνει πολύ παρέα.

/

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην βρεθεί κι εκείνος στην πρεμιέρα του. Στην παρέα του βρέθηκε και η Πηνελόπη Πλάκα η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το ιδιαίτερο look της!

Το θερμό χειροκρότημα κέρδισαν και οι άλλοι δύο συμπρωταγωνιστές του Αγγελή, Αργύρης Γκαγκάνης και ο Ζήσης Ρούμπος. Τον Ζήση τον θυμάσαι και από την πρόσφατη συμμετοχή του στο “Κόψε το σενάριο”. Δέχθηκαν λοιπόν τα συγχαρητήρια τον συναδέλφων τους και εδώ τους βλέπουμε να ποζάρουν με την Αντιγόνη Δρακουλάκη.

/

Την παράσταση παρακολούθησαν ακόμα η Βίκυ Παπαδοπούλου με τον Ορφέα Αυγουστίδη, η Τζένη Θεωνά με τον Δημήτρη Βλάχο αλλά και πολοί άλλοι.

/

/

Λίγα λόγια για το έργο

Πρόκειται για την πιο διάσημη περιπέτεια του ξακουστού ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς, το έργο των Στήβεν Κάννυ και Τζον Νίκολσον. Το απόκοσμο ουρλιαχτό του σκύλου, στέλνει τον σερ Τσαρλς Μπάσκερβιλ στον τάφο με συνοπτικές διαδικασίες.

/

Ο θάνατος κι ο τρόμος χτυπούν την δυναστεία των Μπάσκερβιλ αλλά και την πόρτα της Μπέϊκερ Στριτ με πεισματική εμμονή. Στα υγρά κι αφιλόξενα βαλτοτόπια του Ντάρτμουρ κρύβεται το φονικό μυστικό.

/

Μήπως μεταφυσικά φαινόμενα, κατάρες και μαγγανείες ξεπερνούν πλέον τον νου, την οξυδέρκεια και την λογική του Σέρλοκ Χολμς; Cut στην Αθήνα. Το έγκλημα μεταφέρεται στο Κολονάκι και την σκηνή του θεάτρου Αμιράλ

/

Read More

And More