Ν. Αναδιώτης: από το modelling στην υποκριτική, στον γάμο και το… Άγιο Όρος!

Είναι μόλις 29 ετών, sexy και πολύ ωραίος! Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι θα “καβαλούσε το καλάμι” ο Νίκος Αναδιώτης είναι παντρεμένος, πιστός και έχει τον δικό του πνευματικό!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο με πατέρα γιατρό και μητέρα που είχε αναλάβει την εκπαίδευση εκείνου και του αδερφού του, Γιώργου. Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο Θέμα People, οι δικοί του τον πίεζαν πολύ να διαβάσει όταν ήταν μαθητής. Δίνει πανελλήνιες, περνά Διοίκηση Επιχειρήσεων αλλά στα δύο χρόνια ανακαλύπτει ότι δεν του ταιριάζει καθόλου. Δίνει ξανά πανελλήνιες και περνά Γυμναστική Ακαδημία. Η καριέρα του ξεκίνησε όταν ένα βράδυ στο club Priviledge γνωρίζει τον Μάκη Τσέλιο. Μπαίνει σε πρακτορείο μοντέλων και ξεκινά φωτογραφίσεις και πασαρέλες…

Από τις πασαρέλες στους Βασιλιάδες!

/

“Μια μέρα χτυπάει το τηλέφωνό μου και ήταν από το στούντιο ΑΤΑ. μου προτείνουν να παίξω στο σήριαλ Βασιλιάδες. Με είχαν δει σε μια φωτογράφιση και τους άρεσε το physic μου. Αρχικά, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Στη συνέχεια πήγα στο ραντεβού και αποφάσισα να το κάνω”, λέει στην συνέντευξή του. Βεβαίως, ο Νίκος Αναδιώτης δεν έχει κάποιες σπουδές υποκριτικής γι’ αυτό και επισημαίνει πως έχει το γνώθι σαυτόν γι’ αυτό και δεν θα ήθελε να παίξει στο θέατρο χωρίς να έχει κάνει κάποιες σπουδές. Παρόλα αυτά, έκανε ένα πέρασμα από την ταινία “Ακάλυπτος” που θα βγει σργότερα στους κινηματογράφους.

Ο Ν. Αναδιώτης για τον γάμο και την σύντροφό του: “Η Βασιλική είναι ο άνθρωπός μου!”

Την στιγμή που γίνεται ευρέως γνωστός και οι προτάσεις αρχίζουν να πέφτουν βροχή εκείνος αποφασίζει να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Βασιλική Σταματοπούλου, με την οποία γνωρίστηκαν σε ένα τηλεοπτικό γύρισμα: “΄Οταν την είδα νόμιζα ότι ήταν η κοπέλα που θα έκανε το διαφημιστικό μαζί μου. Τελικά έκανε το hair styling και το make up. Μου άρεσε πολύ που δεν ήταν μοντέλο. Έχω συνυπάρξει με γυναίκες από τον συγκεκριμένο χώρο και δεν μου αρέσει η νοοτροπία τους”, λέει στην εφημερίδα. Τα υπόλοιπα ήρθαν αβίαστα: στα γενέθλιά της πήγαν για φαγητό στον Λυκαβηττό και της έκανε δώρο ένα μονόπετρο. Ο Νίκος Αναδιώτης ονειρεύεται να κάνει σύντομα παιδιά με την Βασιλική, “τον άνθρωπό μου” όπως την λέει!.

Όταν μπήκε η εκκλησία στην ζωή του…

“Το 2010 ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα. Δεν μου άρεσε ο τρόπος ζωής μου. Δεν με οδηγούσε κάπου. Άλλοι πάνε σε ψυχολόγο αλλά εγώ δεν τους πιστεύω κι έτσι πήγα σε πνευματικό”, εξομολογείται. Σήμερα αποκαλύπτει ότι πηγαίνει στο Άγιον Όρος μια φορά τον χρόνο για να προσευχηθεί και να ηρεμήσει.

Προς το παρών, εμείς απολαμβάνουμε τον Νίκο αναδιώτη στο Dancing With The Stars, όπου, όπως λέει δεν χορεύει για τους κριτές αλλά για τον κόσμο με αποτέλεσμα πλέον να το απολαμβάνει. Και κάνοντας μια πρόβλεψη για τον τελικό λέει: “Πιστεύω ότι στον τελικό θα φτάσει ένας άντρας και μια γυναίκα”…

Read More

And More