Ν. Αναδιώτης στο Μίλα: Με νέο σοφιστικέ look μιλάει για τον γάμο του και τους Βασιλιάδες!

Λίγο καιρό μετά τον γάμο του ο Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε στο πλατό του Μίλα με νέο σοφιστικέ look και μοιράστηκε με την Τατιάνα και τους τηλεθεατές της εκπομπής τα νέα του.

Ο ηθοποιός, με αφορμή το τροχαίο της νεαρής εστεμμένης που έδειξε η εκπομπή, αποκάλυψε πως έχει πέσει τρεις φορές θύμα τροχαίου και την τελευταία το αυτοκίνητο καταστράφηκε εντελώς! Στη συνέχεια μίλησε για την οικογένειά του και το όνειρο της μαμάς του να τον δει γιατρό όπως ήταν ο πατέρας του. “Θα ήθελα πάρα πολύ να ξυπνήσω και να είμαι γιατρός και να απολαμβάνω τα οφέλη”, εξήγησε ο Νίκος ενώ συμπλήρωσε πως όταν κατάλαβε πόσο δύσκολο ήταν να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα αποφάσισε να μην γίνει.

Ακόμα, μίλησε για το αν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας στο οποίο απάντησε πως δεν ξέρει καθώς αντιλαμβάνεται πως είναι μία μεγάλη ευθύνη να γίνεις γονιός. Παρόλο που όταν τον ρωτάνε απαντά ευχάριστα ναι, αναρωτιέται: “Είμαι έτοιμος; Τι είναι το παιδί; Άντε, το έκανες;”

Φυσικά, αναφέρθηκε και στην απόφαση του να παντρευτεί υποστηρίζοντας πως από την στιγμή που βρήκε τον άνθρωπο που τον καλύπτει και δεν υπήρχε λόγος να το καθυστερήσει. “H γυναίκα μου είναι η πιο όμορφη από όλες τις γυναίκες που είχα στην ζωή μου, δήλωσε για την σύντροφό του Βασιλική Σταματοπούλου. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την γυναίκα του δηλώνοντας πως έχει τον καλύτερο χαρακτήρα και την μεγαλύτερη υπομονή από όλους τους ανθρώπους που ξέρει αφού εκείνος είναι δύσκολος και ιδιότροπος άνθρωπος.

Τέλος, μίλησε για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, στους Βασιλιάδες. Ανέφερε τα κοινά που έχει με τον Μηνά ενώ δήλωσε πως του αρέσει που έχει ανταπόκριση και στους άντρες και στις γυναίκες και μίλησε για.

Δες απόσπασμα από την συνέντευξη του Νίκου στην Τατιάνα:

Read More

And More