Πώς η συγγραφέας Αν. Κορινθίου έσωσε από την αυτοκτονία έναν 41χρονο

Η Αναστασία Κορινθίου, που έχει δει τα βιβλία της να γίνονται best seller και τηλεοπτικές σειρές, απέτρεψαν από την αυτοκτονία έναν 41χρονο Ροδίτη. Με την πολύτιμη βοήθεια της δημοτικής συμβούλου και προέδρου της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Γυναίκες Χωρίς Σύνορα , Χαρούλας Γιασιράνη και του αστυνομικού του τμήματος Ιαλυσού, Πάνος Κόκκαλης έσωσαν την ζωή ενός απελπισμένου συμπολίτη τους.

Η γνωστή συγγραφέας μίλησε συγκλονισμένη σε γνωστή καθημερινή εφημερίδα και αποκάλυψε την θλιβερή ιστορία του παραλίγο αυτόχειρα.

Άνεργος και πρόσφατα χωρισμένος. Ταυτίστηκε με τον ήρωα του βιβλίου της “Σου τηλεφώνησα για ένα αντίο” και επικοινώνησε διαδικτυακά μαζί της. Αυτά που της έγραψε σε μία ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια στο facebook μαρτυρούσαν ξεκάθαρα ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Αμέσως του έστειλε προσωπικό μήνυμα για να μιλήσουν και παράλληλα ζήτησε βοήθεια από μια φίλη της δημοσιογράφο η οποία επικοινώνησε με την δημοτική σύμβουλο.

Μετά από συνεχή επικοινωνία συναντήθηκε μαζί του και κατάφερε να τον στείλει στην Χυχιαρική Κλινική όπου και νοσηλεύεται ακόμα. Όπως αποκαλύφθηκε ο 41χρονος είχε αποπειραθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Read More

And More