Β. Κωστέτσος στο Μίλα: Κόντεψα να πάθω έμφραγμα από τα αναβολικά! Συγκλονίζουν οι καταγγελίες διασήμων

Mετά την αποκάλυψη του Τάκη Γιγουρτάκη, πατέρα του άτυχου Νίκου που έχασε τη ζωή του από τη χρήση αναβολικών , φαίνεται πως άνοιξε ο δρόμος για συνταρακτικές αποκαλύψεις ανθρώπων της showbiz που εγκλωβίστηκαν στον ίδιο εφιάλτη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και η παρέα της, συνέχισαν σήμερα τις αποκαλύψεις. Νέα συνταρακτικά στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από δύο διάσημα πρόσωπα, που εξομολογήθηκαν πως κόντεψαν να πεθάνουν από τη χρήση αναβολικών.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο γνωστός makeup artist τόσο της Κάτιας Ζυγούλη αλλά και άλλων διασήμων, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μίλησαν για την άσχημη εμπειρία που είχαν με τα αναβολικά τα οποία κόντεψαν να τους στοιχίσουν τη ζωή.

Πώς και πού τους πλησίασαν; Τι επιπτώσεις είχαν; Την είδηση αρχικά είδαμε στο twitter της Τατιάνας Στεφανίδου και στη συνέχεια βγήκαν και μίλησαν στην εκπομπή “Μίλα”.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος περιέγραψε στην Τατιάνα πως το 2003 που θα έδινε συνέντευξη θα έκανε μια φωτογράφηση γυμνός για το Nitro τον πλησίασε κάποιος και του έδωσε αναβολικά ώστε να έχει καλύτερο κορμί.

“Δεν είχα αναστολές και αποφάσισα να το κάνω. Δεν είχα και την καλύτερη φυσική κατάσταση τότε και μέσα σε 15 ημέρες που θα φωτογραφιζόμουν για το Nitro έπρεπε να είναι το σώμα μου τέλειο και γραμμωμένο με κοιλιακούς. Έτσι με είχε προσεγγίσει ένα μοντέλο μου τότε που δούλευε και σ’ενα γυμναστήριο part time τότε… Και μου πρότεινε να μου δώσει κάτι χάπια, εφεδρίνες, με τις οποίες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έκανε λίπος και γράμμωνε το σώμα. Μου χε πει να μην το πω πουθενά. Δεν ρώτησα από αφέλεια κάποιο γιατρό και άρχισα να τα παίρνω. Το αποτέλεσμα ήταν να κοντέψω να πάθω πήξη αίματος και κόντεψα να πάθω έμφραγμα. Το βράδυ ήταν να έχω τρελές ταχυκαρδίες και με προλάβαν στο τσακ. Θα είχα πεθάνει από έμφραγμα.” Ο Βασίλειος μίλησε και για την ανάλογη περίπτωση ενός φίλου του.

Δες το σχετικό βίντεο

Δες τον Βασίλειο Κωστέτσο στη φωτογράφηση που έκανε γυμνός και πήρε αναβολικά χάπια για να έχει καλύτερο σώμα μέσα σε λίγες μέρες

Στο “Μίλα” μίλησε και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που εξομολογήθηκε ότι γλύτωσε από θάνατο. Με τη χρήση αναβολικών του δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα από τα αναβολικά στα νεφρά κι επίσης αναγκάστηκε να κάνει 7 μήνες θεραπεία με κορτιζόνη και παραλίγο να την έκανε για μια ζωή. Ο ίδιος περιγράφει: “Η κορτιζόνη προκαλεί πολλά… Πρήξιμο, ζάχαρο,κούραση… Η ιστορία δεν ήταν μόνο δύο μήνες που ήμουν στο νοσοκομείο από τα αναβολικά αλλά κια μετά από το νοσοκομείο. Αυτό που σου προκαλούν αυτά, και που είδα εγώ από την πρώτη μέρα είναι ότι έχεις πάρα πολλή ενέργεια, υπερβολική. Έκανα 500 κοιλιακούς καθημερινά, έτρεχα, είχα και πολλή εφίδρωση. Άλλαζα δυο, τρεις μπλούζες κι αυτός ήταν κι ο στόχος. Να ιδρώνεις και να χάνεις λίπος… Από τα αναβολικά προκαλείται ψυχολογικός εθισμός. Όταν μου τελείωσε το ένα κουτί, αγχώθηκα και δεν μπορούσα να πάω γυμναστήριο μια μέρα… Το παιδί που μου τα έδωσε μου έλεγε να πάω και ότι θα μου τα έφερνε κάποια στιγμή. Είναι ψυχολογικός εθισμός, όχι σωματικός. Δεν είναι ναρκωτικα…
Από τις πρώτες μέρες που τα πήρα το βράδυ είχα κατλάθλιψη, ήμουν πολύ στενοχωρημένος. Και το πρωί πάλι που τα έπαιρνα είχα ενέργεια. Σιγά, σιγά ένιωθα ατονία και άρχισα να αδυνατίζω πολύ. Στην αρχή μου άρεσε που μου έλεγαν ότι αδυνάτισα. Τα π΄ρωτα συμπτώματα ήταν ο υψηλός πυρετός. Ξύπνησα ένα πρωί και είχα 40 πυρετό. Η βλακεία η δικιά μου ήταν ότι συνέχισα να τα παίρνω και με τον πυρετό. Και μπήκα μετά από 18 ημέρες στο νοσοκομείο.

Δες τι έγραψε η Τατιάνα πριν ξεκινήσει η εκπομπή με τα αναβολικά



Και τι συζήτησε με τον Βασίλειο Κωστέτσο πριν βγει στο “Μίλα”








Read More

And More