Η στοιχειωμένη φωτογραφία της Angelina Jolie το 1977! Έξι συγγενείς της πέθαναν από καρκίνο!

Συγκλονίζει κυριολεκτικά η οικογενειακή φωτογραφία της Angelina Jolie, που δείχνει με τον πιο σκληρό τρόπο το λόγο που η διάσημη ηθοποιός προχώρησε σε μαστεκτομή αλλά και πρόσφατα σε αφαίρεση ωοθηκών, προκειμένου να γλιτώσει από τον καρκίνο που μετά από ειδικές εξετάσεις που έκανε έμαθε ότι είναι κληρονομικός!
/

Στη φωτογραφία ντοκουμέντο -που έχει τραβηχτεί στο σπίτι του παππού της Angelina τον πατέρα της μητέρας της, η ηθοποιός είναι τριών ετών στην αγκαλιά της μαμάς της και έξι άτομα της οικογένειας πέθαναν από καρκίνο και μάλιστα σε νεαρή ηλικία.

Ο άνδρας της θείας της Angelina Ron, που η σύζυγός του Debbie, πέθανε από καρκίνο στο στήθος πριν από δυο χρόνια , έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία για να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν το γονίδιο BRCA, το οποίο ευθύνεται για τη δημιουργία καρκίνου, που “χτυπάει” μάλιστα σε νεαρή ηλικία.


H τρίχρονη Αngelina στην αγκαλιά της μητέρα της Marchelin που πέθανε από καρκίνο στα 56 της χρόνια. Από κάτω η θεία της Debbi η οποία επίσης είχε το ίδιο γονίδιο και πέθανε από καρκίνο



Read More

And More