Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Angelina Jolie: “Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό!”

“Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”, λέει η Angelina Jolie και το εννοεί. Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ μετά από την περιπέτεια που πέρασε και την απόφαση της να προχωρήσει σε αφαίρεση των ωοθηκών της – μετά τη διπλή μαστεκτομή – ανοίγει την καρδιά της και μιλά για όλα.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Elle” η Angelina, μετά το συγκινητικό κείμενο στους New York Times (διάβασε εδώ τι έγραψε) μιλά για τη δύναμη που πήρε για να προχωρήσει στην επέμβαση και τις δυσκολίες που πέρασε.

“Πράγματι, πιστεύω πως “ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει δυνατότερο”. Οι εμπειρίες μας, καλές ή κακές, μας κάνουν αυτό που είμαστε. Ξεπερνώντας τις δυσκολίες γινόμαστε δυνατότεροι και πιο ώριμοι”, είπε και πρόσθεσε πως και μέσα από την ιστορία του πρωταγωνιστή της στην ταινία Unbroken, προσπάθησε να αντλήσει κουράγιο…

“Η ταινία μας θύμιζε να μην εγκαταλείπουμε ποτέ και να παλεύουμε για ό,τι αξίζει. Είναι πολύ σημαντικό γιατί μιλά για την ουσία και τη δύναμη που πηγάζει από μέσα μας”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Angelina, άλλωστε, πέρασε μεγάλη δοκιμασία το τελευταίο διάστημα και πήρε την απόφαση να κάνει αυτές τις δυο επεμβάσεις για να μειώσει τον κίνδυνο να νοσήσει από τον καρκίνο (υπήρχε ιστορικό στην οικογένειά της και έχασε 8 άτομα από αυτήν την ασθένεια)…

Read More

And More