Angelina Jolie: Ο καβγάς με τον Brad Pitt και… το ζευγάρι που θα υποδυθούν στα… πρόθυρα του χωρισμού!

Πριν λίγες μέρες η είδηση του καβγά της Angelina Jolie με τον Brad Pitt στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου τους -τρεις μήνες μετά το γάμο- έκανε το γύρο του κόσμου. Ακολούθησαν οι φωτογραφίες της Angelina να καπνίζει και να είναι στενοχωρημένη και το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις… (Δες εδώ φωτογραφίες)
Τι θα πεις όμως, αν μάθεις ότι το ζευγάρι στην νέα του ταινία υποδύεται ένα αντρόγυνο που αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του; Λες η νέα τους ταινία να ήταν προοικονομία για το τι θα συμβεί; Ή απλώς οι καβγάδες στην ταινία να τους επηρέασαν;

Μάλλον όχι… Το ζευγάρι έχει μια πανέμορφη οικογένεια και έξι παιδιά και είναι στα καλύτερά του. Έτσι τουλάχιστον, φαίνεται από την πρόσφατη επίσημη εμφάνιση της Angelina για την προώθηση της ταινίας της. Απλώς τα καβγαδάκια είναι το… αλατοπίπερο στη σχέση τους!
Όσο για την ταινία που γυρίζουν μαζί; Το ζευγάρι 10 χρόνια μετά τη συνεργασία στο Mr & Mrs Smith και τη σπίθα του έρωτα που πρωτοεμφανίστηκε στα γυρίσματα θα υποδυθεί ένα… διαφορετικό ζευγάρι. Ένα ζευγάρι στα πρόθυρα χωρισμού, με πολλά προβλήματα, όπως αποκάλυψε η Angelina. Ταινία για την οποία μάλιστα, τα αγαπημένα της πρόσωπα την ρωτούσαν συνεχώς αν είναι σίγουρη πως θέλει να την γυρίσει.
Πρόκληση ή κακό κάρμα για τους νιόπαντρους αυτή η ταινία τελικά;

Read More

And More