Angelina Jolie: Θα κάνει πλαστική πριν το γάμο της με τον Brad Pitt;

Ξανά στο χειρουργείο ετοιμάζεται να μπει η Angelina Jolie. Μετά την διπλή μαστεκτομή που υποβλήθηκε, κάτω από άκρα μυστικότητα, πριν από λίγο καιρό η διάσημη ηθοποιός θα κάνει νέα επέμβαση. Αυτό υποστηρίζει το γνωστό περιοδικό “National Enquirer” και φυσικά επειδή η Angelina είναι μία από τις επιτυχημένες γυναίκες και αγαπημένες celebrities, η είδηση δεν άργησε να εξαπλωθεί.

Είναι γνωστό ότι η 38χρονη ηθοποιός, παρόλο που είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του Hollywood, έχει “κόμπλεξ” με τα χέρια της καθώς έχει πρόβλημα με τις διογκωμένες φλέβες της. Εκείνη, σύμφωνα με το περιοδικό, όχι απλά τις θεωρεί απαίσιες αλλά σκοπεύει να τις αφαιρέσει κιόλας με ειδική χειρουργική μέθοδο. Όλα αυτά πριν τον γάμο της με τον Brad Pitt!

To ρεπορτάζ του περιοδικού αναφέρει ότι η Angelina θέλει να λάμπει την ημέρα του γάμου της και επειδή έχει ήδη επιλέξει το νυφικό της να είναι αμάνικο και τα χέρια της θα είναι σε πλήρη έκθεση θέλει να μην μοιάζει με “φρικιό”.

Ακόμα, σημειώνει πως υπάρχει μία λιγότερη επώδυνη μέθοδος για να διορθωθεί το πρόβλημά της και αυτή είναι απλά να κερδίσει βάρος. Ωστόσο, η Angelina φαίνεται πως δεν μπορεί να την ακολουθήσει γιατί με τις πολλές υποχρεώσεις της πολλές φορές ξεχνάει μέχρι και να φάει ενώ πιστεύει πως αδύνατη μπορεί να διατηρήσει το sex appeal της.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο περιοδικό κυκλοφόρησε πρόσφατα με εξώφυλλο την διάσημη ηθοποιό σε λιπόθυμη κατάσταση και τίτλο “κατέρρευσε η Angelina”.

Το Gossipcop.com το “αδειάζει” λέγοντας πως το συγκεκριμένο περιοδικό γράφει πολύ συχνά ανακρίβειες για την υγεία της ηθοποιού. Αν ρίξεις μια ματιά σε κάποια από τα εξώφυλλά του θα το διαπιστώσεις κι εσύ:

Την ίδια ώρα το celebdirtylaundry.com υποστηρίζει πως μετά την σοβαρή επέμβαση που έκανε η ηθοποιός και την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της δεν θα ξαναέμπαινε στη διαδικασία μιας αισθητικής επέμβασης.

Εσύ τι πιστεύεις;

Read More

And More