J. Aniston – J. Theroux: Ρομαντικό ταξίδι στο Παρισί!

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux ταξίδεψαν στο Παρίσι και απόλαυσαν τον έλευθερο χρόνο που είχε ο ένας για τον άλλον. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε έξω από ακριβές βιτρίνες και μάλιστα ήταν χαρούμενοι αφού έκαναν και κάποια ψώνια.

What

Φήμες τους θέλουν να παντρεύονται σύντομαι και σίγουρα οι θαυμαστές τους αναρωτιούνται τι αγόρασε ο Justin στην Jennifer. Αν κρίνουμε πάντως από το χαμόγελο της διάσημης ηθοποιού, το δώρο ήταν καλό!

Blending

Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, τους έπιασε και μια καταιγίδα αλλά δεν τους χάλασε καθόλου το κέφι, αφού περπατούσαν ανέμελοι κάτω από την ομπρέλα τους. Εκείνη στα 43 της κι εκείνος στα 40 δείχνουν να έχουν βρει αυτό που έψαχναν όλοι τους τη ζωή.

Je

Τον προηγούμενο μήνα, ένα δημοσίευμα τους ήθελε να περνάνε κρίση γράφοντας πως εκείνος της είπε πως πίστευε πως δεν είναι αρκετά καλός για εκείνη, αλλά όλα δείχνουν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

What's

Αν και ο ίδιος δεν απαντά όποτε τον ρωτούν για γάμο, οι φίλοι του λένε, πως η Jennifer είναι πρωταγωνίστρια στη ζωή του και μάλιστα τον συμβουλεύει και στα περιουσιακά του, όπως όταν τον παρότρυνε να πουλήσει τον σπίτι του στη Χαβάη.

Πέρα από τα εξώφυλλα που τους θέλουν να παντρεύονται στο Λος Άντζελες, φήμες θέλουν την Jennifer να έψαξε και σε κάποια ελληνικά νησιά για τον χώρο της τελετής.

Out

Read More

And More