Α. Δημητρίεβιτς: Όταν κάνεις παιδιά πρέπει να τους αφιερώνεις όλο σου τον χρόνο!

Η Άννα Δημητρίεβιτς, που πρώτη φορά την είδαμε στην μικρή οθόνη στη σειρά “10η Εντολή”, σε συνέντευξη που έδωσε στο “TV Έθνος”, μίλησε για τη σειρά του Mega “Με λένε Βαγγέλη”, στην οποία πρωταγωνιστεί, τον σύζυγό της και τις κόρες της, την κρίση και άλλα πολλά.

Αν δεν της άρεσε ο ρόλος της στη σειρά “Με λένε Βαγγέλη”, θα τον δεχόταν;

“Εξαρτάται. Αν η οικογένειά σου έχει πολύ μεγάλη ανάγκη και χρειάζεσαι λεφτά, παίρνεις και έναν ρόλο που δεν σου αρέσει. Αλλά ο ηθοποιός, σε κάθε ρόλο μπορεί να βρει κάτι που να τον ιντριγκάρει. Μπορεί να μην τρελαίνεται, αλλά όποιος ρόλος και να του δοθεί, αν είναι σωστός, θα βρει τα στοιχεία που θα του αρέσουν για να τον κάνει έτσι όπως θέλει.”.

Το κλίμα στα γυρίσματα…

“Ο Βασίλης έχει πολύ χιούμορ και δεν έχει σχέση καθόλου με αυτό που λένει ότι οι μεγάλοι κωμικοί είναι καταθλιπτικοί στη ζωή τους και δύσκολοι άνθρωποι. Ο Βασίλης είναι ακριβώς όπως τον βλέπεις στην οθόνη. Πολύ ευχάριστος, πολύ χαρούμενος και με πολύ θετική ενέργεια.”.

Η σειρά είναι βασισμένη σε αμερικάνικο format και υπάρχει η άποψη ότι οι χαρακτήρες δεν συμβαδίζουν με τα ελληνικά δεδομένα…

“Αντιθέτως, πιστεύω ότι ταιριάζει πολύ σε εμάς κι ότι αυτοί οι τύποι υπάρχουν γύρω μας. Μπορεί να είναι λίγο υπερβολικοί ως ρόλοι, αλλά γενικά νομίζω ότι είναι ρεαλιστικό για την Ελλάδα.”.

Τώρα με την κρίση, θα ξαναέπαιρνε την ίδια απόφαση… να σταματήσει να εργάζεται για να αφιερωθεί στα παιδιά της;

“Και τώρα το ίδιο θα έκανα. Είμαι της άποψης ότι, από τη στιγμή που κάνεις παιδιά, πρέπει να τους αφιερώνεις όλο σου τον χρόνο. Αλλιώς να μην τα κάνεις! Σε αυτά τα θέματα είμαι πολύ παραδοσιακή γυναίκα.“.

Πώς αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στη δουλειά;

“Δεν το αποφάσισα, έτυχε. Δεν το πήρα εγώ απόφαση και άρχισα να ψάχνω για δουλειά. Απλώς ήρθε η πρόταση τη στιγμή που ήμουν έτοιμη να γυρίσω και ο συγκεκριμένος ρόλος δεν απαιτούσε πολλές ώρες γυρισμάτων.“.

Την έδεσαν περισσότερο με τον σύζυγό της, Θανάση Ευθυμιάδη, τα παιδιά;

“Ναι, σίγουρα μας έδεσαν περισσότερο. Ο Θανάσης με βοηθά πάρα πολύ και δεν έχει καμία σχέση με τον παραδοσιακό άντρα. Γι αυτό πάνε πάρα πολύ καλά τα πράγματα.”.

Έχει αγαπήσει τη χώρα μας. Εκείνη την έχει αγαπήσει;

“Την αγάπησα από την πρώτη στιγμή πάρα πολύ. Από την αρχή και πριν γίνω γνωστή, αισθάνθηκα με τους ανθρώπους της πολύ καλά. Έχω κάνει πολύ δυνατές φιλίες και εισπράττω μεγάλη αγάπη από τον απλό κόσμο.”.

Έχει μετανιώσει για κάτι;

“Όχι, Νομίζω ότι να μετανιώνεις είναι άσκοπο γενικώς. Ό,τι έχω κάνει το χαίρομαι και μου έχουν βγει μια χαρά.”.

Έχει κάποιο απραγματοποίητο όνειρο;

“Δεν κάνω μεγάλα όνειρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτά που έχω και προσπαθώ να χαίρομαι με αυτά. Και τα πράγματα που έρχονται τα καλωσορίζω. Μπορεί και αυτά που σου έρχονται να τα προκαλείς μόνος σου, με τη θετική σου ενέργεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη όμως, με αυτά που έχω και το όνειρό μου είναι για την Ελλάδα. Να γίνει ένα θαύμα και να πάνε όλα καλά για τη χώρα και τους Έλληνες.”.

Read More

And More