Κλέλια Πανταζή: Στο TLIFE για την αδερφική της φίλη Άννα Πολλάτου – Στην Κεφαλονιά όλη η ομάδα για την κηδεία

Πάγωσε ολόκληρο το πανελλήνιο στο άκουσμα της τραγικής είδησης του Σαββάτου. Η 31χρονη Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου που έχασε τη ζωή της ξαφνικά, βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της αλλά και όσους ακόμη δεν την ήξεραν. Τα πράσινα μάτια της ομάδας της ρυθμικής γυμναστικής που μας χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, έκλεισαν για πάντα.

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της, στον τόπο που μεγάλωσε, το Αργοστόλι, από τον Ιερό Ναό της Μητρόπολης Αργοστολίου, στις 17:00.



Για την Άννα μίλησε στο ΤLIFE η καλή της φίλη Κλέλια Πανταζή που την θεωρούσε οικογένειά της. Η αθλήτρια που γνωρίσαμε καλύτερα από την τηλεόραση, μιλάει συγκινημένη και λέει πως την δυσκολεύει όσο τίποτα, ο παρελθοντικός χρόνος που πρέπει πλέον να χρησιμοποιεί για την Άννα της. Διάβασε όσα αποκάλυψε για εκείνη:

Για την φίλη της Άννα Πολλάτου που έχασε τη ζωή της ξαφνικά σε τροχαίο
“Δεν θα μιλήσω για την Άννα ως αθλήτρια… Όλοι ξέρουμε πόσο καλή ήταν! Η Άννα ήταν αδερφή, κολλητή, μαμά, συγκάτοικος, συμμαθήτρια, οικογένεια! Ήταν από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να υπάρχει δεσμός αίματος για να τη νιώσεις κοντά σου ως οικογένεια! Μας έδεναν άλλες καταστάσεις, άλλα βιώματα που μας έφεραν κοντά κατά τη διάρκεια της ολυμπιακής μας προετοιμασίας… Ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο… Λίγοι μπορούν να το αισθανθούν αυτό… Εμείς οι έξι (σ.σ η ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής του 2000, Μαρία Γεωργάτου, Κλέλια Πανταζή, Έυα Χριστοδούλου, Ειρήνη Αϊνδιλή και Χαρά Καρυάμη και η Άννα Πολλάτου) είχαμε δικούς μας κώδικες επικοινωνίας. Λέγαμε μια λέξη και πιάναμε το νόημα όλες, ξέραμε για τι πράγμα μιλούσαμε. Με μια ματιά συννενοούμασταν… Η Άννα ήταν η χαρά της ζωής. Βγαίναμε και ήταν πάντα μέσα στο κέφι. Ζούσε την κάθε ημέρα! Είχε μια αγκαλιά για όλους… Όλος ο κόσμος την αγαπούσε! Δεν ξέρω τι να πω…”

Σε παλιότερα γενέθλια της Κλέλιας

Για την κηδεία που είναι σήμερα στο Αργοστόλι
“Εννοείται ότι θα είμαστε όλες στην κηδεία. Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε. Έχει βάλει ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, τζετ για τις τέσσερις υπόλοιπες αθλήτριες που είμαστε στην Αθήνα – η Μαρία Γεωργάτου είναι στην Κέρκυρα – οπότε το πρωί της Δευτέρας φεύγουμε όλες μαζί. Και το βράδυ της Παρασκευής που το μάθαμε, ήμασταν όλες μαζί. Αυτό το όλες μου ακούγεται κωμικοτραγικό…Δεν ισχύει το όλες… Σε ό,τι κανονίζαμε η Άννα ήταν πάντα πρώτη!”

Mε την Ειρήνη Αϊνδιλή


Για την οικογένεια της Άννας

“Έχουμε μιλήσει με άλλα συγγενικά πρόσωπα αλλά στην κηδεία θα δούμε την οικογένειά της από κοντά. Η Άννα έχει τρεις αδερφούς, έναν μικρότερο και δύο μεγαλύτερους. Ο ένας μάλιστα ήταν υποψήφιος στις εκλογές. Η Άννα πήγαινε στην Κυλλήνη, για να πάρει το πλοίο και να πάει απέναντι στην Κεφαλονιά να ψηφίσει.

H Άννα με την αδερφή της Κλέλιας, Άννυ Πανταζή



Μια ιστορία που θα θυμάται με γλυκιά ανάμνηση για πάντα από την Άννα

“Πέρυσι τέτοια εποχή, του Αγίου Πνέυματος είχαμε πάει οι δυο μας στη Σέριφο! Έτσι ξαφνικά, μας ήρθε ένα πρωί, δίχως να έχουμε εισιτήρια, τίποτα… Πήγαμε στο λιμάνι, ακύρωσαν δυο τις κρατήσεις τους, βουτήξαμε τα εισιτήρια και φύγαμε! Πήγαμε, περάσαμε ωραία… Το βασικό κομμάτι όμως ποιο είναι; Ενώ είχαμε βγάλει τα εισιτήρια επιστροφής για να μην την “ξαναπατήσουμε”, προέκυψε μια επαγγελματική υποχρέωση στην Άννα και με παράτησε μόνη μου! Πλήρωσε έξτρα χρήματα σε φουσκωτό, για να επιστρέψει και να είναι εντάξει απέναντι στις αθλήτριές της, που έπρεπε να τους κάνει μάθημα. Για τέτοιον άνθρωπο μιλάμε… Επαγγελματία, εξαιρετικό! Τι να πω…”

Διάβασε επίσης:

Άννα Πολλάτου: Η ιδιαίτερη σχέση της με τον αθλητή του τραμπολίνο της Eurovision και τα συγκινητικά του λόγια

Άννα Πολλάτου: Τα συγκινητικά λόγια και οι φωτογραφίες της Κλέλιας Πανταζή και των άλλων κοριτσιών της Ρυθμικής

Αβάσταχτος πόνος για το θάνατο της Ολυμπιονίκη Άννας Πολλάτου – Βίντεο από τον τόπο του τροχαίου

Άννα Πολλάτου: Ποια ήταν η Ολυμπιονίκης που έχασε τη ζωή της στα 31 της χρόνια – Βίντεο

Νεκρή σε τροχαίο η Ολυμπιονίκης, Άννα Πολλάτου

Read More

And More