Άννα Πολλάτου: Ποια ήταν η Ολυμπιονίκης που έχασε τη ζωή της στα 31 της χρόνια – Βίντεο

Σε βαρύ πένθος βύθισε η άτυχη Ολυμπιονίκης Άννα Πολλάτου, την οικογένειά της αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα με τον ξαφνικό χαμό της από τροχαίο, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας.

Η αθλήτρια του Α.Γ.Σ. Επτανήσων γεννήθηκε στο Αργοστόλι στις 8 Οκτωβρίου το 1983 και ξεκίνησε την καριέρα της το 1988. Aπό τότε χάρισε στην Ελλάδα πολλές διακρίσεις.

/
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϋ θα κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό με την Εθνική του Ανσάμπλ, συγκεντρώνοντας 39.285 βαθμους. Ήταν στην ομάδα που ξεσήκωσε τον κόσμο με τα… παιδιά του Πειραιά.

Δες το video από την εμφάνιση της ομάδας με την Άννα Πολλάτου στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ.

Στην ίδια ομάδα την βλέπουμε και με την Κλέλια Πανταζή
wz2csf3u

Η Άννα Πολλάτου κατέκτησε επίσης χρυσό μετάλλιο (10 κορίνες – 2 στεφάνια και 3 κορδέλες) αλλά και το ασημένιο στο σύνθετο ομαδικό, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οζάκα (1999). Τρία χρυσά μετάλλια στα ίδια αγωνίσματα κατέκτησε επίσης και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, το 1999, ενώ σημαντικές διακρίσεις είχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων το 1993, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων το 1996, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στη Σεβίλλη το 1998 και στη Μαδέρα το 2000.

Η Άννα μίλησε ένα μήνα ακριβώς πριν για την σταδιοδρομία της και τη ζωή της. Toν τελευταίο καιρό ήταν και η ίδια προπονήτρια σε σύλλογο των Μεγάρων και Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η Άννα ονειρευόταν να επιστρέψει στην Κεφαλονιά όταν θα έκανε οικογένεια, αλλά όπως έλεγε κι η ίδια ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή…

Mόλις μια ημέρα πριν με συναθλήτριές της στο Μοσχάτο

Δες όσα είπε στην τελευταία της συνέντευξη

Read More

And More