Σ. Καρβέλα – Θ. Πανουργιάς: Η κόρη που περιμένουν, το μονόπετρο και η χαρά της Άννας Βίσση!

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Σοφία Καρβέλα κι έχει κάνει τη μαμά της Άννα Βίσση, τρισευτυχισμένη. Η νεαρή σχεδιάστρια Σοφία και ο σύντροφός της Θανάσης Πανουργιάς, όχι απλά τα ξαναβρήκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά πήγαν αρκετά βήματα πιο πέρα… Έτσι η ευτυχία τους έρχεται να ολοκληρωθεί με την κόρη τους, που θα κρατάνε σε έξι μήνες περίπου στην αγκαλιά τους!

Η αποκάλυψη της χαρούμενης είδησης

Η είδηση μπορεί να ακουγόταν εδώ και κάποιες μέρες αλλά την επιβεβαίωση έκανε η φοβερή γιαγιά της Σοφίας και μαμά του Νίκου Καρβέλα, κα Λένα, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Δαίμονες”.

Και η Άννα Βίσση όμως, που μπορεί να μη γίνει γιαγιά στα 79 όπως έχει τραγουδήσει αλλά πολύ νωρίτερα, με τον τρόπο της παραδέχτηκε το ευχάριστο γεγονός. Κι όπως είπε μετά από αυτό δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που να την κάνει τόσο ευτυχισμένη. Απλά περιμένει, όπως είναι φυσικό, να περάσει λίγος καιρός και μετά να μιλήσει ανοιχτά.

Όσο για τον γαμπρό της, όπως τον αποκάλεσε, Θανάση Πανουργιά, απάντησε θετικά στο αν έχει δώσει δαχτυλίδι στη Σοφία… Τη μόνη που δεν είδαμε στην πρεμιέρα, ήταν την ίδια μέλλουσα μανούλα, η οποία λείπει στη Νέα Υόρκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στην εξέλιξη της είδησης συμμετείχε και ο καλός φίλος της Άννας, Φώτης Σεργουλόπουλος, μέσα από την εκπομπή ΦΜ Live, που είπε ότι περιμένει κοριτσάκι κι ότι βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης

Η γνωριμία του ζευγαριού, τα σκαμπανεβάσματα και η ολοκλήρωση της ευτυχίας τους

Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς γνωρίζονται πολλά χρόνια. Μπορεί να είχαν χωρίσει για κάποιο διάστημα αλλά η ιστορία μαρτυρά για έναν έρωτα που δεν έσβησε ποτέ. Τις πρώτες φωτογραφίες της επανασύνδεσης τις είδαμε το καλοκαίρι στη Μύκονο.

/

Η συνέχεια αναμενόμενη… Δεν ξαναχώρισαν ποτέ! Και μπορεί η Σοφία να ζει στη Νέα Υόρκη και να έχει κάνει εκεί κάποια επαγγελματικά βήματα, όμως ο Θανάσης δεν σταμάτησε ποτέ να ταξιδεύει για να βρίσκεται κοντά της και… αντίστροφα!

Και τα Χριστούγεννα τους είδαμε μαζί να διασκεδάζουν – πού αλλού – στο νυχτερινό κέντρο LAV @Κέντρο Αθηνών, όπου τραγουδούσε η μητέρα της Σοφίας, Άννα Βίσση.

/

Aυτό που μένει είναι να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας…

Δες και παλιότερες στιγμές τους, από το 2006 και μετά

Read More

And More