Άννα Βίσση: Ζητά αποζημίωση 58.740 ευρώ για ζημιές που έπαθε από τις πλημμύρες

Οι πλημμυροπαθείς που άφησε πίσω της η 16η Σεπτεμβρίου ήταν πολλοί! Ανάμεσά τους και η Άννα Βίσση η οποία, όμως, δεν άφησε τα πράγματα να περάσουν έτσι.

Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, το υπόγειο του σπιτιού της στην Εκάλη μετατράπηκε σε… εμπόλεμη ζώνη! Τα όργανα γυμναστικής που είχε μέσα στο υπόγειό της καταστάρφηκαν εντελώς, ενώ όπως αναφέρει και η πραγματογνωμοσύνη της πυροσβεστικής, ζημιές υπέστησαν και είδη ρουχισμού αλλά και σε μουσικά όργανα.

Ο κατασκευαστής της μονοκατοικίας έχει καταθέσει στον Δήμο Κηφισιάς αίτημα, ζητώντας να μάθει ποιες είναι οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει η πελάτισσά του για να αποζημιωθεί, ενώ η τραγουδίστρια έχει στα χέρια της και το πόρισμα της Πυροσβεστικής που επιβεβαιώνει τις ζημιές που υπέστη από τις πλημμύρες.

Σύμφωνα όμως με την ίδια την Άννα Βίσση οι ζημιές ήταν ακόμα μεγαλύτερες καθώς η πλημμύρα είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφούν μεταξύ άλλων, όργανα γυμναστικής, ένα σολάριουμ, ένα σύστημα home cinema, πλυντήρια, ψυγεία, καφετιέρες, το σύστημα συναγερμού, το κλιματιστικό αλλά και πολλά επώνυμα ρούχα μεγάλης αξίας. Όσο για το ύψος της αποζημίωσης που ζητά από τον Δήμο, αυτή φτάνει τα 58. 470 ευρώ ενώ διεκδικεί να γίνουν και τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα έξω από το σπίτι της.

Πώς σχολίασε το θέμα η καλή της φίλη, Χριστίνα Πολίτη… όχι με δικό της άρθρο, αλλά μέσα από το site της

/

Η φιλική σχέση που συνδέει την Άννα Βίσση με την Χριστίνα Πολίτη είναι γνωστή εδώ και χρόνια και η δεύτερη, φυσικά, δεν μπορούσε παρά να πάρει θέση τόσο στο Facebook της όσο και με κείμενο συνεργάτη της στο cosmopoliti για την φίλη της.

Έτσι, λοιπόν, η Χριστίνα Πολίτη έγραψε στην σελίδα της στο Facebook: “Γνωστή κυριακάτικη εφημερίδα φιλοξενεί σήμερα στο πρωτοσέλιδό της, ως ένα από τα… πρώτα της θέματα (όλως τυχαίως (;), δίπλα σε μια τεράστια φωτογραφία πολιτικού που κατηγορείται για υποθέσεις διαφθοράς), την Άννα Βίσση να ζητάει αποζημίωση 58.470 ευρώ «γιατί χάλασαν το γυμναστήριο, το στούντιο και τα Prada».. Ο Stelios Konteas αναλύει..”

Στο κείμενο ο συντάκτης τάσσονταν ξεκάθαρα αλλά και με επιχειρήματα υπέρ της Ελληνίδας star γράφοντας μεταξύ άλλων: “Αν η δημότισσα λεγόταν Άννα Παπαδοπούλου (και όχι Βίσση), θα ήταν… πρώτο θέμα; Και τότε δεν θα ήταν δικαιολογημένο να προασπίσει το δίκιο της, τα καλώς εννοούμενα συμφέροντά της, απέναντι στην Πολιτεία, όπως κάθε δημότης που πληρώνει δημοτικά τέλη;”.

Read More

And More