Και επίσημα το περιοδικό ΟΚ στον όμιλο ANT1!

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο όμιλος Ant1 ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων έκδοσης του περιοδικού OK! στην Ελλάδα, όπως πρώτο έγραψε το Σάββατο το TLIFE.

Διάβασε ολόκληρη την ανακοίνωση

Ο Όμιλος ΑNTENNA ανακοινώνει την απόκτηση των δικαιωμάτων έκδοσης του περιοδικού OK! στην Ελλάδα, μετά από συμφωνία με την εκδότρια-ιδιοκτήτρια του τίτλου Northern & Shell Ltd στην Μεγάλη Βρετανία.

Το OK! είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τίτλους lifestyle εβδομαδιαίων περιοδικών παγκοσμίως. Έχει 18 χρόνια εξαιρετικής πορείας στην Μεγάλη Βρετανία, άλλες 20 εκδόσεις σε όλο τον κόσμο (ακόμα και σε χώρες όπως η Ιαπωνία, η Ρωσία, η Ινδία κ.α. ) και περισσότερα από 30 εκατομμύρια αναγνώστες σε εβδομαδιαία βάση.

Η ελληνική έκδοση του OK!, κυκλοφόρησε το 2005 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία με την ενδιαφέρουσα θεματολογία, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις πιο λαμπερές φωτογραφίες από τη ζωή των celebrities .

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ συνεπής ως προς την στρατηγική του, αξιολογεί και αξιοποιεί συνεχώς ευκαιρίες που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ηγετική του θέση στην αγορά. Ο νέος τίτλος που προστίθεται στη ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ αποτελεί το όχημα για την είσοδο σε μία πολύ δυναμική αγορά όπως είναι αυτή των εβδομαδιαίων περιοδικών.

H ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ιδρύθηκε το 1995 και αποτελεί σήμερα μια από τις πιο δυναμικές εταιρίες περιοδικών στην Ελλάδα. Το portfolio της – στο οποίο από σήμερα προστίθεται και το ΟΚ! – περιλαμβάνει τα μηνιαία περιοδικά: «Αστρολόγος», «FORMA», «Οικία & Διακόσμηση», «Παιδί & Νέοι Γονείς» «Diva’s Wedding» καθώς και μια σειρά ετήσιων Ειδικών Εκδόσεων.

Στόχος του Ομίλου ANTENNA, στο εκδοτικό κομμάτι, είναι να προσφέρει διαρκώς εκδόσεις που θα καλύπτουν το ευρύ και διαρκώς μεταβαλλόμενο φάσμα των ενδιαφερόντων και αναγκών του αναγνωστικού κοινού.

Read More

And More