Χ. Αντωνιάδης: Έκανε γονατιστός πρόταση γάμου και παντρεύεται τον Αύγουστο!

Άλλος ένας μέχρι πρότινος αμετανότητος εργένης ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Χρίστο Αντωνιάδη ο οποίος ντύνεται γαμπρός στα τέλη Αυγούστου και παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Αφροδίτη Τσώνου με την οποία είναι μαζί για περισσότερο από τρία χρόνια!

Μιλώντας στην Espresso της Κυριακής, ο Χρίστος Αντωνιάδης αποκάλυψε ότι έκανε γονατιστός πρόταση γάμου (!) αλλά και μερικές ακόμη λεπτομέρειες που αφορούν στα μελλοντικά του σχέδια μαζί με την σύντροφό του.

– Πλησιάζει η ώρα για να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Εχεις άγχος;
Αγχος… δεν θα το έλεγα. Περισσότερο είναι τα άγνωστα νερά που ετοιμάζομαι να μπω και η αγωνία για το τι θα συναντήσω εκεί. Βέβαια, νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση εκείνη τη μέρα!

– Πόσο ερωτευμένος είσαι για να κανείς αυτό το βήμα;
Τι να πω, μετριέται αυτό; Αυτό που μπορώ να πω είναι πως νιώθω αρκετά έτοιμος. Υπάρχει πολλή αγάπη και ελπίδα για μια υπέροχη οικογένεια, που ελπίζω να έχω. Αλλωστε, από πολύ παλιά το έλεγα και στις συνεντεύξεις μου ότι θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον μια πετυχημένη οικογένεια, παρ’ ότι τότε δεν περίμενε κανείς να ακούσει από μένα κάτι τέτοιο. Είναι θέμα αξιών που έχει ο καθένας στη ζωή του. Για μένα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί καμία ευτυχία χωρίς οικογένεια και παιδιά. Το είδα να συμβαίνει σε άλλους γύρω μου και είμαι σίγουρος. Μια επιτυχημένη οικογένεια και κυρίως τα παιδιά φέρνουν τη ζωή σου σε άλλο, πιο ουσιιαστικό επίπεδο.

– Αν ένας μεγάλος μουσικός παραγωγός σού πρότεινε ένα σουξέ που θα γίνει μεγάλη επιτυχία για τα επόμενα δέκα χρόνια με αντάλλαγμα να μην προχωρήσεις σε αυτόν τον γάμο, θα το σκεφτόσουν;

Και ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι έπειτα από δέκα χρόνια δεν θα έχει φύγει το τρένο της ευτυχίας για μένα; Και μετά τα παιδιά μου θα με φωνάζουν πατέρα ή παππού; Και στην τελική, δεν νομίζω ότι στη δουλειά μου υπάρχει εγγύηση για σουξέ. Το 1996 στην πρώτη επιτυχία μου ελάχιστοι άνθρωποι γύρω μου το πίστευαν. Και τα επόμενα χρόνια πολλοί ήταν αυτοί με τα σίγουρα τραγούδια, που όμως δεν επαληθεύτηκαν. Πάντα έβαζα πάνω από όλα τη δουλειά μου και τις ανάγκες της, και αυτό δεν αλλάζει με τον γάμο. Ασε που αν πάνε όλα καλά και είμαι ευτυχισμένος, σίγουρα αυτό θα επηρεάσει προς το θετικότερο και τη δουλειά μου.

– Πώς έκανες την πρόταση γάμου;
Γονατιστός! Βλέπω πολύ Χόλιγουντ και είπα να το κάνω όπως στις ταινίες. Μαζευτήκαμε στο χωριό με γονείς και κάποιους φίλους, υποτίθεται για φαγητό, και κάποια στιγμή σηκώθηκα από το τραπέζι, γονάτισα, είπα τη μαγική φράση και πρόσφερα το μονόπετρο.

– Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα κάνετε έναν ανοιχτό γάμο με τουλάχιστον 400 καλεσμένους…
Η πρώτη επιλογή για μένα ήταν να είμαστε το πολύ εξήντα άνθρωποι του στενού οικογενειακού και φιλικού κύκλου, όμως η πεθερά μου είχε άλλα σχέδια! Μου λέει «γαμπρέ, δεν κατάλαβες καλά, εδώ στο χωριό το έχουμε αλλιώς!». Τι να κάνω εγώ μετά; Ομως επειδή είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος, όλα θα είναι πολύ μαζεμένα, γιατί δεν υπάρχουν πολλές οικονομικές δυνατότητες και βοηθάμε όλοι. Με τις κατάλληλες γνωριμίες κάποια πράγματα θα στοιχίσουν πολύ λιγότερο, κάποια άλλα θα τα αποφύγουμε και τελικά θα μείνει η ουσία της βραδιάς…

– Ενας από τους λόγους που παντρεύεστε είναι ότι η σύντροφός σου είναι έγκυος και περιμένετε το πρώτο παιδί σας;
Δεν ισχύει ακόμη κάτι τέτοιο, ελπίζω πάντως πολύ σύντομα.

– Θα υπάρξει γαμήλιο ταξίδι;
Είχαμε πει να πάμε μαζί με φίλους μια μικρή κρουαζιέρα, αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο. Θα γίνει σίγουρα κάποια στιγμή, αν όχι αμέσως.

Read More

And More