Ρία Αντωνίου: Θέλω να εντυπωσιάσω τον κόσμο και όχι τους κριτές!

H Ρία Αντωνίου τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο απασχολεί τα μέσα αφού έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις αλλά και τις καρδιές όλων στην γειτονική χώρα, Ιταλία με την συμμετοχή της στο “Ballado con la stele”.

H Ρία κάθε εβδομάδα χορεύει και παρόλο τις αυστηρές κριτικές δεν φαίνεται να χάνει το ηθικό της αφού ο κόσμος την αγαπάει, την ψηφίζει, οι φωτογράφοι την ακολουθούν και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του show. ” Η αγάπη που μου δείχουν στην Ιταλία είναι κάτι που δεν το περίμενα ποτέ να συμβεί… Αυτά που μου λένε οι άνθρωποι στον δρόμο αλλά και μετά το σόου με κάνουν να είμαι πολύ καλύτερη και μου δίνουν δύναμη να προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε εβδομάδα. Αυτούς θέλω να εντυπωσιάσω κι όχι τους κριτές”.

Η Ρία δεν φοβάται να παραδεχτεί πως στην αρχή λόγω της γλώσσας αλλά και του εντατικού προγράμματος ήθελε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα κι ότι ο Ηλίας Παντζόπουλος ήταν αυτός που την παρακίνησε να δουλέψει πιο σκληρά και να μην τα παρατήσει. Ενώ αστειεύεται που κάθε φορά που μιλάει ιταλικά, πετάει ελληνικές λέξεις μέσα και πλεόν τις χρησιμοποιούν παντού.

Read More

And More