Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: H κόρη τους, τους έχει ξετρελάνει! Όλες οι λεπτομέρειες

Tον καρπό του έρωτά της με τον Αντώνη Ρέμο, έφερε στον κόσμο το πρωί του Σαββάτου, η Υβόννη Μπόσνιακ. Το πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια μόδας, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, έχοντας στο πλευρό της τον ξετρελαμένο μπαμπά που πήρε το καλύτερο δώρο την ημέρα των ερωτευμένων!

Ο τραγουδιστής κυριολεκτικά από τη στιγμή, που η Υβόννη μπήκε στο μαιευτήριο, πετούσε στα σύννεφα και τα ξημερώματα του Σαββάτου, έκανε διαλείμματα από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε και πήγαινε με τα πόδια για να δει αν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους. Αυτά περιέγραψε μεταξύ άλλων στο TLIFE o γυναικολόγος που την έφερε στον κόσμο, Κυριάκος Μητσάκος.

Και την επόμενη μέρα όμως και αφού γεννήθηκε η μικρή, ο Αντώνης, ήταν πολύ συγκινημένος στη σκηνή ενώ αφιέρωσε στα… κορίτσια του το τραγούδι “Έτσι ξαφνικά”. Όσο για το όνομα της μικρής… Η πρώτη σκέψη είναι το Ελένη, όπως λένε τη μητέρα του.

Το βράδυ της Κυριακής το πέρασαν φυσικά και τρεις μαζί στο μαιευτήριο παρακολουθώντας την έναρξη του Voice.



Ο γιατρός περιγράφει στο TLIFE: “Η Υβόννη γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και περάσαμε πολύ καλά! Έκανε πολύ καλό τοκετό και ήταν όλα φυσιολογικά… Ήταν μέσα στον μήνα της και το είχαμε υπολογίσει ότι θα γεννούσε το Σαββατοκύριακο, την Πέμπτη δηλαδή στον τελευταίο υπέρηχο είχε φανεί. Στο μαιευτήριο μπήκε το βράδυ της Παρασκευής γύρω στις 23:15 με πονάκια και γέννησε το πρωί του Σαββάτου στις 10:20. Η μικρή γεννήθηκε 2.680 γραμμάρια κι έχει ύψος 50 πόντους. Πολύ καλή είναι η μικρή. Από το νοσοκομείο θα βγουν την Τρίτη.

Ο Αντώνης (Ρέμος) τραγουδούσε εδώ δίπλα και πηγαινοερχόταν με τα πόδια για να δει τι γίνεται…(δες εδώ βίντεο με όσα έλεγε στη σκηνή, εν αναμονή της κόρης του) Από τις 5:00 και μετά, έμεινε στο πλάι της μέχρι να γεννήσει… Είναι συνέχεια κοντά της, δεν ξεκολλάει! Πρώτη φορά που ξύπνησε και χαράματα στη ζωή του. Αν συνήθως ξύπναγε στις 14:00, τώρα είναι στο πόδι από τις 09:30 (γέλια).

Η Υβόννη θηλάζει κανονικά το μωρό της και όλα γίνονται φυσιολογικότατα. Κι εμείς κι εκείνη ήταν υπέρ των φυσιολογικών καταστάσεων κι έτσι είχαμε έναν πολύ ωραίο τοκετό. Όπως και με όλες τις υπόλοιπες γυναίκες.”

Ο τραγουδιστής λίγες ώρες μετά την γέννηση της κόρης του, δεν κρατήθηκε κι ανέβασε μια φωτογραφία με τις γυναίκες της ζωής του. Ενώ το βράδυ του Σαββάτου, ανέβασε μια και η ευτυχισμένη μαμά.


Φυσικά πολλοί ήταν και οι διάσημοι φίλοι του ζευγαριού, που έσπευσαν να τους ευχηθούν για τον ερχομό της μικρής, με πρώτη την κολλητή φίλη της Υβόννης, Μαρία Μπεκατώρου.

“Σημερα η ζωή μας εγινε ομορφότερη!! Σ’ αγαπω Υβόννη μου”, έγραψε στο Instagram

Read More

And More