Αντώνης Ρέμος: Μιλά στον Γιώργο Λιάγκα για την σύλληψη, τον Ηρακλή, την Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και την Ζέτα Μακρυπούλια!

Συναντήθηκαν και τα είπαν όλα. Ή μάλλον ο Αντώνης Ρέμος τα είπε όλα, απαντώντας όμως, σε όλες τις ερωτήσεις που του έκανε ο Γιώργος Λιάγκας. Χωρίς να αποφύγει τίποτα, χωρίς να βάλει «στεγανά» για το τι θα πουν όταν ανοίξουν οι κάμερες.

Όταν λοιπόν οι κάμερες άρχισαν να γράφουν ο δημοσιογράφος ρώτησε τα πάντα και ο τραγουδιστής απάντησε μιλώντας πρώτη φορά για πολλά θέματα. Ακόμα και για τη μεταξύ τους σχέση και συνεργασία στο «Voice».

Η συνάντησή τους έγινε χθες το απόγευμα και θα μεταδοθεί αύριο, την Παρασκευή το πρωί, από «Το πρωινό» του ΑΝΤ1. Και πράγματι, από όσα έμαθα ο Αντώνης Ρέμος μιλά για όλα: από την εμπειρία του στο «Voice» ως coach, τις σχέσεις του με τους άλλους coaches, τις «κόντρες» που έλεγαν ότι υπήρχαν μεταξύ τους, ενώ απαντά και για την «κόντρα» που έλεγαν κάποιοι ότι είχε με τον Γιώργο Λιάγκα. Ωστόσο ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής τον ρωτά και για τη σύλληψή του πριν από λίγες ημέρες λόγω χρεών για τον Ηρακλή και ο Ρέμος όχι μόνο απαντά, αλλά περιγράφει όλα όσα έζησε, από τη σύλληψη μέχρι την κράτηση καθώς ακολουθήθηκε όλη η νόμιμη διαδικασία.

Διάβασε περισσότερα και δες backstage φωτογραφίες στο blog του Γρηγόρη Μελά στο NewsIt

Read More

And More