Στα backstage της φωτογράφισης της Ε. Αντωνοπούλου!

Η Εύα Αντωνοπούλου, που το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στο Ζάππειο συμμετέχοντας στον αγώνα του ”Άλματος ζωής” και λίγες ημέρες πριν έγινε νονά της κόρης της Έλενας Πολυκάρπου, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ”Glam” και σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για όλα! Η γνωστή δημοσιογράφος, που μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε μέρα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς, αλλά μπορεί να πει ότι από τη μέχρι τώρα πορεία της εκπομπής που παρουσιάζει είναι πολύ ικανοποιημένη.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ο πατέρας και η μητέρα της είναι οι σύμβουλοι και οι υποστηρικτές της, και παραδέχτηκε ότι ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της! ”Είμαι σε μια σχέση που με εκφράζει και με κάνει χαρούμενη και είναι εξίσου σημαντική στη ζωή μου… Σαφέστατα η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που με ενδιαφέρει και πιστελυω ότι συνδυάζεται με τη δημοσιογραφία και τη δουλειά… Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο για τις γυναλίκες του χώρου να βρουν έναν άντρα για μακροχρόνια σχέση, αρκεί να υπάρχει κατανόηση. Οποιοδήποτε επάγγελμα και να κάνεις, αν ο άλλος δεν έχει κατανόηση θα δημιουργούνται προβλήματα.”

Όσα την έχουν κρατήσει στο χώρο
”Επιμονή, υπομονή, δεν το βάζω κάτω στις δυσκολίες, πολλή δουλειά και πίστη στο στόχο μου. Πιστεύω ότι πάντα ανταμείβεσαι όταν έχεις αυτό το συνδυασμό.”

Για την κρίση
”Περικοπές έχουν γίνει και στο δικό μας κανάλι. Αλλά ξέρεις κάτι; Όταν εργάζεσαι και τα χρήματα σου μπαίνουν κάθε μήνα, εννοείται ότι αισθάνεσαι τυχερός, γιατί στις μέρες που ζούμε τίποτε δεν είναι δεδομένο”.

Για τα talent show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα
”Αν μου γινόταν πρόταση, δεν θα δεχόμουν να συμμετάσχω, με τίποτα. Αν θέλω να βοηθήσω για φιλανθρωπικό σκοπό, δεν χρειάζεται να συμμετάσχω σε talent show, βρίσκω άλλους τρόπους, όπως έχω κάνει ήδη: έχω κάνει ταξίδι στην Αϊτή για τα παιδιά που ταλαιπωρούνται μετά το σεισμό. Μπορείς να συνεισφέρεις σε διάφορες οργανώσεις. Δεν το κατακρίνω, αλλά εμένα δεν μου ταιριάζει.”

Δες φωτογραφίες από τα backstage της φωτογράφισης!

Read More

And More