Οι πρόβες της Θωμαή Απέργη για το νέο show του ΑΝΤ1! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συντελεστές του νέου τηλεοπτικού show του ΑΝΤ1. Το “Your Face Sounds Familiar” κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή και το TLIFE φρόντισε να σε ενημερώσει για όλες τις προετοιμασίες. Μέχρι και στις πρόβες ”τρυπώσαμε”! Αμέ! Σε αυτές της αγαπημένης μας Θωμαή Απέργη για να σου δώσουμε μία μικρή γεύση από αυτό που θα δούμε στους δέκτες μας σε λίγα 24ωρα.

Βρεθήκαμε λοιπόν στα πρώτα γυρίσματα της τραγουδίστριας και ο φωτογραφικός μας φακός κατέγραψε τα πάντα! Φυσικά, δεν μπορούμε να σου αποκαλύψουμε περισσότερα για να μην χαλάσουμε την έκπληξη του live αλλά μπορείς να δεις και μόνη σου, μέσα από τις αποκλειστικές φωτογραφίες, πόσο ωραία περάσαμε στα παρασκήνια.

Η Θωμαή είναι φοβερά ενθουσιασμένη με την συμμετοχή της στο ξεχωριστό τηλεοπτικό θέαμα που έχει αμέτρητους fans σε όλο τον κόσμο και έχει σίγουρα να μας δείξει πολλά από τα ταλέντα της σε αυτά τα 12 live. Κατά την διάρκεια του γυρίσματος ήταν συνεχώς χαμογελαστή και άκουγε προσεκτικά τις οδηγίες του συνεργείου. Τις εντυπώσεις βέβαια έκλεψε και το καλλίγραμμο σώμα της…

Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια!

/

/

Read More

And More