Θ. Απέργη στο TLIFE: Η συνεργασία με Θεοδωρίδου – Ρόκκο, η χημεία με τον Μαρτάκη και τα νέα της σχέδια!

Την γνωρίσαμε να τραγουδά τζαζ κομμάτια και τώρα κάνει την ανατροπή και δοκιμάζει τραγούδια με ελληνικό στίχο. Ο λόγος για την Θωμαή Απέργη, την νεαρή και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια που μιλά στο TLIFE για τη συνεργασία με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Στέλιο Ρόκκο, τη χημεία με τον Κώστα Μαρτάκη και το νέο της τραγούδι.
Αν και της λείπουν οι γονείς της που είναι στην Τήνο, η Θωμαή δηλώνει πως είναι στα καλύτερά της και δεν κλείνει την πόρτα σε μια καριέρα στο εξωτερικό…
Φέτος σε βρίσκομαι να εμφανίζεσαι στο Κέντρο Αθηνών με την Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ρόκκο και τον Κώστα Μαρατάκη. Πώς είναι αυτή η συνεργασία;
Για ‘μένα αυτή η συνεργασία είναι ένα μεγάλο βήμα και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Στέλιο Ρόκκο που πίστεψε σε εμένα. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι τραγουδώ κυρίως τζαζ κομμάτια, αλλά φέτος όσοι έρθουν στο Κέντρο Αθηνών θα με ακούσουν σε ελληνικό ρεπερτόριο, που βασίζεται σε τραγούδια της Χαρούλας Αλεξίου, της Τάνιας Τσανακλίδου και τέτοιο στυλ μουσικής που δεν απομακρύνεται από το ύφος των τραγουδιών που έχω επιλέξει να ερμηνεύω. Η φετινή συνεργασία με κάνει πολύ χαρούμενη, είναι μια πρόκληση και έχει πολύ συναίσθημα.

Πάνω στη σκηνή σε βλέπουμε να μεταμορφώνεσαι και να βγάζεις ένα πολύ δυναμικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που θυμίζει show στο εξωτερικό. Πώς τα καταφέρνεις;
Η αλήθεια είναι ότι εγώ βρίσκομαι στο χώρο σχεδόν 1,5 χρόνο και ακόμη δε έχει προσδιοριστεί η ταυτότητά μου, όπως άλλων καλλιτεχνών που έχουν χαράξει μια πορεία. Όσοι με είδαν πέρσι με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρόκκο, άκουσαν τζαζ κομμάτια από εμένα, αλλά φέτος θα αλλάξει λίγο αυτό. Θα ανοιχτώ σε ένα νέο ρεπερτόριο, πολύ αξιόλογο και με πολύ συναίσθημα.
Πώς είναι η χημεία με τους υπόλοιπους τραγουδιστές στη σκηνή;
“Με τον Κώστα Μαρτάκη γνωριζόμαστε περισσότερο καιρό, είμαστε φίλοι, βρισκόμαστε και στην ίδια εταιρεία την Panik Records, οπότε ξέρουμε ότι υπάρχει καλή χημεία και τον αγαπώ πολύ. Με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Στέλιο Ρόκκο η συνεργασία είναι πολύ καλή και χαίρομαι που βρίσκομαι μαζί τους γιατί τους εκτιμώ και τους θαυμάζω πολύ!”.

Δισκογραφικά τι νέο περιμένουμε από εσένα;
“Ετοιμάζουμε ένα νέο τραγούδι με ελληνικούς στίχους του κ. Μωραΐτη. Είναι μια ιταλική διασκευή και θα λέγεται “Γίνει γυρισμός” και θα κυκλοφορήσει γρήγορα και το video clip. Έχω πολύ αγωνία και εγώ να το δω και να μάθω τη γνώμη του κόσμου, αφού είναι το πρώτο τραγούδι με ελληνικό στίχο.”
Πώς είσαι στην προσωπική σου ζωή αυτό το διάστημα; Σε τι φάση σε βρίσκουμε;
“Είμαστε σε αναβρασμό και συνεχή δουλειά. Αυτό που κάνω είναι ευλογία και χαίρομαι που το κάνω. Μου λείπουν πολύ οι γονείς μου, αλλά είναι εδώ οι φίλοι μου, έχω τη δουλειά μου και αυτό είναι η ζωή μου”.

Σκέφτεσαι να φύγεις για καριέρα στο εξωτερικό;
“Έχω κάνει την αρχή εδώ και χαίρομαι γι’ αυτό. Είμαι μικρή ακόμη όμως και αν κρίνει η Panik ότι μπορούμε να το κάνουμε, αρκεί να κρατήσουμε το στυλ των τραγουδιών και της μουσικής που ακολουθώ”.
(Οι φωτογραφίες από τη συνέντευξη και τις πρόβες στο Κέντρο Αθηνών είναι του Πέτρου Χόντου για το TLIFE)

Read More

And More