Θ. Απέργη: Η μυστική φωτογράφιση στην Τήνο και η πρώτη δημόσια εμφάνιση με το σύντροφό της!

Μας κάνει πλέον παρέα κάθε Κυριακή μέσα από την μικρή οθόνη αφού συμμετέχει, με μεγάλη επιτυχία, στο νέο show του ΑΝΤ1“Your face sounds familiar”. Η Θωμαή Απέργη όμως μας είχε κερδίσει την προσοχή από την πρώτη στιγμή που την είδαμε και στη συνέχεια με την υποψηφιότητά της για τη Eurovision! To όμορφο κορίτσι από την Τήνο με την ωραία φωνή φαίνεται πως θα μας απασχολεί για πολύ καιρό.

Ένα ακόμα ταλέντο της, πέρα από το φωνητικό, διαπιστώσαμε στην πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε, για ένα νέο περιοδικό που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό και θα είναι αφιερωμένο στο νησί της τραγουδίστριας. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να βρουν καλύτερη πρέσβειρα από την Θωμαή Απέργη.


Με φόντο τα γραφικά τοπία του νησιού, η τραγουδίστρια ποζάρει με άνεση στο φακό και μας προ(σ)καλεί να επισκεφτούμε το νησί.

Η επαγγελματική ευτυχία της Θωμαή όμως συνδυάζεται και με την προσωπική αφού είναι πολύ ερωτευμένη στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Σαπουντζή. (διάβασε εδώ ποιος είναι) Μάλιστα, πρόσφατα έκαναν και την πρώτη τους δημόσια εμφάνισε σε opening γνωστού εστιατορίου στη Γλυφάδα. Εκεί τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Hello.

Read More

And More