Αποστολία Ζώη: “Έμεινα για μεγάλο διάστημα στην επαρχία!”

Εδώ και περίπου διόμισυ χρόνια η Αποστολία Ζώη είχε εγκαταλείψει τις κοσμικές εμφανίσεις και τις πίστες. Οι περισσότεροι γνώριζαν για την σχέση της με τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη με τον οποίο είχαν αποφασίσει να μετακομίσουν εκτός Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στο Πήλιο.

Χθες, η Αποστολία Ζώη εμφανίστηκε… Μες στην καλή Χαρά και μίλησε για πρώτη φορά μετά την πολυετή απουσία της αλλά και τον χωρισμό της με τον ηθοποιό. “Ηρέμησα, πήρα αποφάσεις, έφυγα από την ευθυνοφοβία μου, την αντιμετώπισα και τώρα επέστρεψα”, είπε στην εκπομπή ενώ απάντησε και στην ερώτηση του Παύλου Σταματόπουλου σε σχέση με το γεγονός ότι πολλοί υποστήριξαν ότι η τραγουδίστρια είχε κρυφτεί στο Πήλιο. Ποια η θέση της ίδιας; Υποστήριξε ότι δεν κρύφτηκε ποτέ από τον κόσμο και πως ποτέ δεν μετακόμισε μόνιμα στην επαρχία. Απλώς έμεινε εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επίσης, στην ίδια εκπομπή η Αποστολία μίλησε για τα νέα της τραγούδια αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

“Μαζί με τον Γιώργο Καλογερόπουλο ανοίξαμε ένα μπαράκι στο Γκάζι, το Bar Bar, και είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι που έχουμε έναν χώρο δικό μας”. Και που θα μπορούμε να ακούμε την Αποστολία; “Έχω κλείσει σε ένα καινούριο χώρο στο Γκάζι, λέγεται Burlesque και θα ξεκινήσουμε από Σεπτέμβριο”.

Τέλος, από τους παρουσιαστές της εκπομπής σχολιάστηκε και το νέο ύφος των τραγουδιών της στο οποίο η Αποστολία δεν μας έχει συνηθίσει καθώς είναι αρκετά ροκ. “Περισσότερο ήταν εσωτερική καλλιτεχνική ανάγκη για το τι θέλω να τραγουδήσω”, εξήγησε.

Read More

And More