Παραιτήθηκε ο ιδρυτής της Apple λόγω ασθένειας!

Ο Στιβ Τζομπς ο συνιδρυτής της Apple Inc, που τη δημιούργησε μ’ ένα φίλο του κάνοντας διάφορα πειράματα σε ένα υπόγειο, με email που έστειλε στους εργαζόμενους της εταιρείας, έκανε γνωστό ότι φεύγει με αναρρωτική άδεια για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

“Πάντα έλεγα ότι αν έρθει ποτέ η μέρα, που δεν θα μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις και τις προσδοκίες ως διευθύνων σύμβουλος της Apple, θα ήμουν ο πρώτος που θα σας ενημερώσει. Δυστυχώς, αυτή η μέρα ήρθε. Δηλώνω με την παρούσα την παραίτησή μου ως διευθύνων σύμβουλος της Apple. Θα ήθελα, εφόσον το Διοικητικό Συμβούλιο συμφωνεί, να παραμείνω ως πρόεδρος του Δ.Σ., διευθυντής και υπάλληλος της Apple. Όσον αφορά τον διάδοχό μου, υποστηρίζω με σθένος να ακολουθήσουμε το σχέδιο διαδοχής μου και ο Τιμ Κουκ να αναλάβει διευθύνων σύμβουλος”, ήταν κάποια από τα λόγια του Τζομπς στο mail που έστειλε.

Ενάμισι χρόνο, λοιπόν, μετά την αποκάλυψη που ο ίδιος έκανε ότι έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος -μετά τη διάγνωση καρκίνου στο πάγκρεας- ο πλέον ευφυής συνιδρυτής της apple Inc, αποσύρθηκε από τη θέση του διευθυντή της εταιρείας, που έφερε νέα δεδομένα στο χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής.

Η αιφνίδια απόφαση του 55χρονου οφείλεται, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του, ο ίδιος όμως απέφυγε να κάνει δηλώσεις γύρω από αυτό. Ήδη όμως, βρίσκεται σε θεραπεία.

Read More

And More