Ε. Αραβανή: “Ο Ηλίας είναι το άλλο μου μισό”

Η Ευαγγελία Αραβανή που τον τελευταίο καιρό την βλέπουμε μέσα από το DWTS να μας εντυπωσιάζει με τις χορευτικές ικανότητες, μίλησε στην εφημερίδα Real Life και εξομολογήθηκε πως έχει βρει το άλλο της μισό στα μάτια του Ηλία Βρεττού!

Ομολογουμένως, είσαι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του σόου. Η ομορφιά ήταν το εισιτήριο για όλα αυτά που κάνεις;

Η ομορφιά δεν ανοίγει πάντα τις καλύτερες πόρτες. Σίγουρα σου δίνει το έναυσμα, αλλά πολλές φορές είναι δίκοπο μαχαίρι. Οι όμορφες πρέπει να είναι χαζές, λένε πολύ συχνά κάποιοι. Λυπάμαι, αλλά εγώ έχω αντίθετη γνώμη.

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει γνωστή η σχέση σου με τον Ηλία Βρεττό. Όλη αυτή η δημοσιότητα της προσωπικής σου ζωής βοήθησε τα επαγγελματικά σου ή το αντίθετο;

Έχω καταλάβει ότι, καλώς η κακώς, όταν είσαι ένα πρόσωπο που εκτίθεται, μερικές φορές- ίσως και τις περισσότερες- τα προσωπικά ενδιαφέρουν πιο πολύ από τα επαγγελματικά σου.

Ο Ηλίας έχει δηλώσει ότι σε καμαρώνει στο Dancing. Eσύ χαίρεσαι με τις επιτυχίες του;

Εννοείται! Αν δεν χαιρόμουν με αυτά που κάνει και δεν καμάρωνα για αυτόν, δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί του. Είμαι εκεί, τον στηρίζω και χαίρομαι για ό,τι και να κάνει!

Είστε αρκετό καιρό μαζί. Ο γάμος, η οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδιά σου;

Θέλω να κάνω οικογένεια πριν περάσουν αρκετά τα χρόνια, αλλά δεν κάνω σχέδια γιατί ο Θεός γελάει. Ιδανικά, θα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδί μέχρι τα 32 μου, αλλά είναι θέμα τύχης και παίζουν ρόλο κάποιοι παράγοντες.

Ο Ηλίας θα μπορούσε για σένα να είναι ο ιδανικός πατέρας και σύντροφος;

Νομίζω πως ναι. Πιστεύω ότι θα γίνει πολύ καλός πατέρας και τέλειος σύζυγος. Αυτά έχω δει προς το παρόν όλο αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί.

Νιώθεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό;

Φυσικά. Δεν θα ήμουν μαζί του αν δεν ένιωθα έτσι, απλά ποτέ δεν ξέρεις πως εξελίσσονται τα πράγματα.

Η συγκατοίκηση για σένα είναι ένα βήμα πριν το γάμο ή πιστεύεις ότι πρέπει να γίνεται ώστε να γνωρίζονται καλύτερα οι άνθρωποι;

Προς το παρόν δεν έχω συγκατοικήσει, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται όταν θέλεις να προχωρήσεις στη σχέση σου ένα βήμα παραπέρα Στην καθημερινότητα βλέπεις ακριβώς τι συμβαίνει κι αν ταιριάζεις με τον άλλον!

Είσαι επιλεκτικά παραδοσιακή ή είσαι ανατολίτισσα ως ιδιοσυγκρασία; Σ΄ αρέσει δηλαδή να παραποιείσαι τον σύντροφο σου, να του μαγειρεύεις;

Ναι, μ΄ αρέσει πολύ να τον περιποιούμαι, να του μαγειρεύω. Απ΄όταν ξεκίνησε το Dancing, δεν προλαβαίνω βέβαια, έχω κάνει κάποιο κέικ ή κάτι γρήγορο. Μ΄αρέσει πολύ να ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού!

Πως θα αντιδρούσες αν μάθαινες ότι έχει μπει τρίτο πρόσωπο στη σχέση σου;

Σίγουρα δεν θα μου άρεσε και νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα το συγχωρούσα. Θα το σκεφτόμουν πολύ μόνο στην περίπτωση που θα είχα οικογένεια.

Είσαι ένα από τα φαβορί του DWTS. Πόσο εύκολο η δύσκολο ήταν να φτάσεις σε αυτό το σημείο;

Προς το παρόν,τα έχουμε πάει καλά. Κάθε εβδομάδα, όμως, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Όσο για το φαβορί, δεν μου αρέσει καθόλου. Στο παρελθόν έχουμε δει, σε διάφορα παιχνίδια, πολλά φαβορί να μην φτάνουν στον τελικό και πολλά outsiders να κερδίζουν!

Read More

And More