Ε. Αραβανή: Η αποχώρηση από το “Μες στην καλή χαρά” και η σχέση με την Ν. Γερμανού!

Για την αποχώρηση της από την εκπομπή “Μες στην καλή χαρά” και την αντικατάστασή της από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή. Η νεαρή παρουσιάστρια αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησής της και είπε ένα “μεγάλο ευχαριστώ” στην Ναταλία Γερμανού.
“Στενοχωρήθηκα πολύ όταν έφυγα. Δεν κατάλαβα γιατί συνέβη αυτό, τι είχα κάνει λάθος. Ένιωσα αδικημένη γιατί είχα περάσει δοκιμαστικό, με είχαν πάρει, ήταν μια ωραία παρέα όλα τα παιδιά, είχα δέσει μαζί τους και ξαφνικά όλα τελείωσαν. Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω!”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο Glam TV.
Στην ερώτηση για το ποιος ευθύνεται για την αποχώρησή της, ανέφερε: “Ήταν μια απόφαση του σταθμού που έπρεπε να γίνει σεβαστή. Νομίζω πως δεν φέρω καμιά ευθύνη. Στην αρχή, όταν μου είπαν ότι πρέπει να φύγω, φοβήθηκα ότι κάτι είχα κάνει λάθος εγώ. Ότι δεν έκανα καλά τη δουλειά μου. Ρώτησα λοιπόν τι είχα κάνει λάθος. Η απάντηση του σταθμού τουλάχιστον με καθησύχασε, καθώς ήταν μια απόφαση να μην είναι τόσα άτομα στον καναπέ της εκπομπής”.
Τέλος, για τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού, δήλωσε: «Είναι εξαιρετική. Της χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί με βοήθησε και με στήριξε πολύ στη δύσκολη στιγμή που πέρασα όταν έφυγα από την εκπομπή. Ξέρω ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να με βοηθήσει”.

Read More

And More