Ε. Αραβανή: Μιλάει για την σχέση της με τον Ηλία Βρεττό!

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι ένα χαμογελαστό κορίτσι χαμηλών τόνων, να δουλεύει μόνη, χωρίς την βοήθεια των άλλων. Αυτή τη στιγμή νιώθει ολοκληρωμένη ως άνθρωπος, καθώς είναι και ερωτευμένη. Μάλιστα μιλάει στο περιοδικό Hello για τον Ηλία Βρεττό και όσα έχουν ακουστεί!

Σε σχέση με τα media, με ποιο τρόπο προστατεύετε τη ζωή σας; Πρόσφατα δημοσιεύματα σας θέλουν σε σχέση με τον Ηλία Βρεττό.
Ποτέ δεν μου άρεσε να προκαλώ ή να προβάλω την προσωπική μου ζωή. Ξέρω ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχει ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε προβεβλημένες δουλειές και οι δημοσιογράφοι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους. Πολλές φορές έτυχε να βγει κάτι προς τα έξω, αλλά ούτε διέψευσα ούτε επιβεβαίωσα. Αν με συναντήσει κάποιος φωτογράφος έξω, με συνάντησε. Δεν είναι στο χέρι μου να ελέγχω τα πάντα.

Δεν είναι καλύτερο να αποδεχτείτε μια σχέση σας, για να νιώθετε πιο άνετα;
Σε αυτό έχετε εν μέρει δίκιο, γιατί με έχουν συνδέσει με πρόσωπα που ούτε καν γνωρίζω. Δεν είναι ότι δεν θέλω να παραδεχτώ κάτι που υπάρχει στη ζωή μου, απλώς δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Είμαι κάπως προληπτική, ξέρετε. Φοβάμαι το κακό μάτι.

Και γιατί θα ήταν κακό να μιλήσετε για τον Ηλία Βρεττό;
Δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μιλήσει για την προσωπική του σχέση.

Κατανοητό! Και αν σας ρωτούσα πώς νιώθετε αυτή την περίοδο στην προσωπική σας ζωή, τι θα μου απαντούσατε;
Θα σας έλεγα ότι ζω μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο και νιώθω ολοκληρωμένη ως άνθρωπος.

Διάβασε περισότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More