Μπέσυ Αργυράκη: Καμάρωσε στην σκηνή την κόρη της Εβελίνα!

Σε μια από τις λίγες δημόσιες εμφανίσεις της με την κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την Μπέσυ Αργυράκη. Η γνωστή ερμηνεύτρια στηρίζει όσο περισσότερο μπορεί την κόρη της που έχει μεγαλώσει και ασχολείται πλέον με τον καλλιτεχνικό χώρο.
Το βράδυ της Τρίτης ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαμά και κόρη στο Shamone στο Γκάζι. Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο γνωστό στέκι των επωνύμων και ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν. Η Μπέσυ Αργυράκη, μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και καμάρωνε την κόρη της στη σκηνή.

Η νεαρή κοκκινομάλλα Εβελίνα, που μοιάζει πολύ με την διάσημη μαμά της, έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής, ενώ έχει συμμετάσχει και στη θεατρική παράσταση “Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει” με την Ρένια Λουιζίδου.

Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε και στο Φεστιβάλ Γαλατσίου, όπου τραγούδησε μαζί με την Πολύνα Γκιωνάκη, στο αφιέρωμα που έγινε στην Amy Winehouse. Και σε εκείνη την εμφάνιση, η μαμά της Μπέσυ βρέθηκε στις πρώτες θέσεις για να απολαύσει την ερμηνεία της κόρης της και να την καμαρώσει.

Δες φωτογραφίες από τη χθεσινή εμφάνιση:

Read More

And More