“Τρυπώσαμε” στις πρόβες του Κ. Αργυρού στο Posidonio. Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σε πυρετό προετοιμασιών για τη μεγάλη επιστροφή στο Posidonio βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Μαριάντα Πιερίδη. Η πρεμιέρα θα γίνει απόψε το βράδυ και το TLIFE “τρύπωσε” στις πρόβες και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού και έχοντας κάνει ένα μικρό διάλειμμα για διακοπές, ο Κωνσταντίνος επιστρέφει δυναμικά στο Posidonio και αναμένεται να ανεβάσει το κέφι στα ύψη. Ερμηνεύοντας τις νέες επιτυχίες του, αλλά και παλαιότερα αγαπημένα τραγούδια ο γνωστός ερμηνευτής εγγυάται στο κοινό ένα ανεβαστικό πρόγραμμα με πολλά ελληνικά τραγούδια.

/

Μαζί του στη σκηνή θα βρεθεί και η σέξυ Μαριάντα Πιερίδη. Έτοιμη να βάλει φωτιά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, η Μαριάντα έρχεται να ταράξει τα νερά.

/

Στην παρέα τους θα είναι ο νεαρός Πάρις που κέρδισε τις εντυπώσεις με το πρώτο του single “Έχει Κάτι” το video clip του οποίου πλησιάζει τα 500.000 views ενώ συνέχισε να εντυπωσιάζει με το επόμενο single του “Προς Το Παρόν” που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Platinum Records.

/

Νεανικό αέρα στο σχήμα θα δώσουν οι Kings με την Antonella και τον Γιάννη Ρουσσουνέλο να τραγουδούν το “Όπου με πας” και να ξεσηκώνουν το κοινό.
/
Ακόμη, στο ανανεωμένο σχήμα συμμετέχει η Πωλίνα Χριστοδούλου με τον Κύπριο Κυριάκο Γεωργίου, που ήρθε πρόσφατα από την Αγγλία έχοντας ολοκληρώσει εκεί θεατρικές σπουδές και μαθήματα φωνητικής, μετρώντας ήδη δύο single από την Platinum Records.
Δες φωτογραφίες από τις πρόβες:

Μαριάντα Πιερίδη
/

Κωνσταντίνος Αργυρός
/

/

/

/

Kings
/

/

Πάρις
/

Πωλίνα Χριστοδούλου
/

/

/

Read More

And More