Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κώστα Μαρτάκη!

Πρεμιέρα στο Posidonio έκανε χθες βράδυ ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφοντας δυναμικά στη νυχτερινή Αθήνα. Μαζί του στη σκηνή του γνωστού κέντρου εμφανίζεται ο Κώστας Μαρτάκης και μια σειρά ταλαντούχων τραγουδιστών.

Οι δυο hot καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας ένωσαν φέτος τις δυνάμεις του και ετοίμασαν ένα, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια και ακαταμάχητο performance!

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί επώνυμοι φίλοι τους. Ανάμεσά τους ήταν η Κατερίνα Στικούδη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Κύπρια παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, ο Τριαντάφυλλος με την σύζυγό του, ο Πέτρος Ίμβριος, η Έλενα Τσαγκρινού από τους Otherview, ο συνιδιοκτήτης της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος και πολλοί ακόμη.

Στο νέο σχήμα συμμετέχουν και τρεις εκρηκτικές γυναικείες παρουσίες: η Χριστίνα Σάλτη, η Θωμαή Απέργη και η Josephine. Ενώ, εκεί βρίσκεται και ο ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής Λευτέρης Κιντάτος που συγκίνησε τα πλήθη με τις ερμηνείες μέσα από το περσινό «THE VOICE», αλλά και ο νέος Ελληνοβραζιλιάνος Marios Brasil.
Δες όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα:

Κατερίνα Στικούδη

Έλενα Τσαγκρινού

Δημήτρης Ουγγαρέζος, Χριστιάνα Αριστοτέλους

Πέτρος ίΜβριος και ο Τριαντάφυλλος με την σύζυγό του

Κατερίνα Στικούδη, Γιώργος Αρσενάκος

Κωνσταντίνος Αργυρός

Κώστας Μαρτάκης

Θωμαΐς Απέργη

Χριστίνα Σάλτη

Λευτέρης Κιντάτος

Josephine

Mario Brasil

Read More

And More