Το TLIFE στα παρασκήνια της πρεμιέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Λαμπερή πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής στο Posidonio ο Κωνσταντίνος Αργυρός και αποθεώθηκε από το κοινό. Ο γνωστός ερμηνευτής που φέτος συνεργάζεται επί σκηνής με τους: Κώστα Μαρτάκη, Χριστίνα Σάλτη, Θωμαή Απέργη, Josephine, Λευτέρη Κιντάτο και τον Ελληνοβραζιλιάνος Marios Brasil παρουσίασε ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο νέες επιτυχίες.
Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου “τρύπωσαν” στα παρασκήνια όπου συναντήσαμε τους διάσημους ερμηνευτές πριν βγουν στη σκηνή. Με ένα εντυπωσιακό κουστούμι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός πόζαρε αγκαλιά με την Θωμαή Απέργη, αλλά και τους συνεργάτες του.
Ακόμη, εκεί συναντήσαμε και την Χριστίνα Σάλτη, την ώρα που έκανε το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Η Χριστίνα μάλιστα φόρεσε στη σκηνή μια κόκκινη δημιουργία Lovink και το styling της επιμελήθηκαν οι Μάριος Κυπριώτης και Μιχάλης Τσούκας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το κλίμα στα παρασκήνια ήταν πολύ παιχνιδιάρικο, με τους περισσότερους από τους νεαρούς καλλιτέχνες (που ανήκουν στη δισκογραφική οικογένεια της Panik Records) να κάνουν αστεία και να διασκεδάζουν εκτός σκηνής.
Δες όλα όσα έγιναν στα backstage:

Ο σχεδιαστής Δημήτρης Πέτρου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο hair stylist Δημήτρης Σαράντου

Marios Brazil

Χριστίνα Σάλτη

Λευτέρης Κιντάτος

Read More

And More