Γνωστός Έλληνας συγγραφέας αποκαλύπτει ότι έχει να κάνει 23 χρόνια σέξ!

Δεν τον ξέρεις προσωπικά αλλά τον ξέρεις σίγουρα μέσα από το έργο του. ”Μοιάζει με εκείνους τους σπουδαίους και σημαντικούς ανθρώπους περασμένων εποχών που θα ήθελες να είχες γνωρίσει, αλλά είναι σαν να τους ξέρεις από το έργο τους”, περιγράφει στον πρόλογό της συνέντευξης ο Γιάννης Βίτσας. Ο Άρης Δαβαράκης μίλησε ανοιχτά και για όλα στον δημοσιογράφο και το περιοδικό Εγώ! Weekly και ανάμεσα σε αυτά που του είπε είναι ότι έχει αποχή από το σεξ 23 χρόνια!

src=/files/Image/NEWS/2014/AUGOUSTOS/21-08/davarakis.jpg

“Απέχω από το 1991. Έχω 23 χρόνια να κάνω σεξ”, δήλωσε σημειώνοντας πως έχουν υπάρξει στη ζωή του μεγάλες περίοδοι που απείχε συνειδητά από το σεξ.

“Είναι η πρώτη φορά που το συζητώ δημόσια, σε συνέντευξη. Στην αρχή θεωρούσα ότι είχα κάποιο πρόβλημα γιατί όλοι οι γκέι φίλοι μου απορούσαν “μα είναι δυνατόν;” Εγώ απολαμβάνω πάρα πολύ μια ερωτική φιλία, η οποία έχει άλλους αισθησιακούς τρόπους έκφρασης, όπου δείχνεις το ενδιαφέρον σου, χαίρεσαι τον άνθρωπό σου, μοιράζεσαι πράγματα μαζί του. Από ένα σημείο κι έπειτα αποδέχτηκα ότι αυτό είμαι”, εξηγεί ο Άρης Δαβαράκης.

Παρόλα αυτά έχει ζήσει μεγάλους έρωτες στη ζωή του. “Έχω ζήσει έναν τεράστιο έρωτα και τρεις μεγάλους. Τρελαίνεσαι όταν περιμένεις τηλέφωνο και αυτό δεν χτυπά, παθαίνεις ταχυκαρδία όταν συναντάς τον άλλο. Μιλάμε πάντα για τις νεότερες ηλικίες γιατί στην δική μου θα ήταν πια… γεροντοέρωτας.”

Διάβασε περισσότερα στο Εγω! Weekly που κυκλοφορεί

Read More

And More