Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλάει στην Τατιάνα για την υποψηφιότητά του στον Δήμο της Αθήνας

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας.

Εκτός από την υποψηφιότητά του μίλησε και για την πορεία του αυτά τα 14 χρόνια στην πολιτική, την Νέα Δημοκρατία και την θητεία του στα Υπουργεία αλλά και τα όσα έχουν γραφτεί για το πρόσωπό του και την χλιδάτη ζωή του.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής πολιτικής σκηνής και μάλιστα έχει δεχθεί και σκληρές επιθέσεις. Ο ίδιος εξηγεί στο Μίλα πως αν πιστεύεις σε αυτό που κάνεις πρέπει να παίρνεις δύναμη και να συνεχίζεις. “Δεν είμαι αχθοφόρος πολιτικού ονόματος. Είμαι αυτοδημιούργητος”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Ψεύτικη η εικόνα που με θέλει λάτρης της χλιδάτης ζωής” είπε υπογραμμίζοντας πως ξόδεψε ελάχιστα μπροστά σε αυτά που έφερε στη χώρα μας.

Όσον αφορά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει κάνει την δική του οικογένεια, είπε: “Δεν έχω κάνει οικογένεια ακόμη γιατί με έφαγε η πολιτική”. Είναι θέμα συγκυρίας,εξήγησε, γιατί μπορεί να υπήρξε δίπλα του ένας σωστός άνθρωπος αλλά να μην ήταν εκείνος σωστός απέναντί του. “Δεν φοβάμαι την δέσμευση αλλά την διάλυση”, συμπλήρωσε.

Ο γνωστός πολιτικός μιλώντας στην Τατιάνα για την υποψηφιότητά του υποστήριξε ότι “η Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει” ενώ τόνισε πως “η Αθήνα μπορεί να γίνει κέντρο επιχειρηματικότητας”.

Δες όλη την συνέντευξή του στο Μίλα!

Read More

And More