Γρ. Αρναούτογλου: H αγάπη που ήρθε για να μείνει, η ζωή στην Αθήνα και τα κιλά που πρέπει να φύγουν!

Ο παρουσιαστής επιμένει πως δεν πέρασε απλά έναν καλοκαιρινό έρωτα. Δηλώνει πως η σχέση του με την Κατερίνα θα αντέξει στο χρόνο… και για αυτό ξεκινά γυμναστική. Ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα ζευγάρια που συζητήθηκαν πολύ το καλοκαίρι που μας αφήνει. Και ο Γρηγόρης επιμένει πως δεν πρόκειται για μια αγάπη για το καλοκαίρι.

Μίλησε στο Πρώτο Θέμα και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου για όλα, εκτός από το θέμα γάμος και παιδιά, για το οποίο ορκίστηκε να μην ξαναμιλήσει.

Μια σχέση που ήρθε για να μείνει…
“Η Κατερίνα ζει μαζί μου στην Αθήνα. Νομίζω, όμως, ότι θα ερχόταν ανεξάρτητα από τη σχέση μας. Δεν πιστεύω πια ότι οι καλοκαιρινές αγάπες κρατάνε σπάνια” αναφέρει πολύ χαρακτηριστικά.

“Δεν θα έκανα κάτι το καλοκαίρι, πιστεύοντας ότι δεν θα κρατήσει τον χειμώνα. Σε αυτό που έχω αυτή τη στιγμή προσπαθώ να δίνω το 100% του εαυτού μου.” επισημαίνει ο αγαπητός παρουσιαστής και συμπληρώνει: “Δεν βλέπω την Κατερίνα σαν μια καλοκαιρινή αγάπη. Ας λένε ό,τι θέλουν”! Τα αποκλειστικά πλάνα του TLIFE από τον περασμένο Αύγουστο πάντως συνηγορούν υπέρ του… Δες το βίντεο παρακάτω και διάβασε περισσότερα εδω

“Πρέπει να είμαι πιο παχύς από ποτέ”
Άλλωστε η Νάξος ήταν η δεύτερη φετινή αγάπη του Γρηγόρη. Μια αγάπη που του… κόστισε σε κιλά! “Δεν μπορούσα να αντισταθώ στα φαγητά της Νάξου. Έχει συγκλονιστική κουζίνα. Είναι όλα τόσο ωραία που δεν μπορείς να αντισταθείς. Έτρωγα πάρα πολύ όλο το καλοκαίρι” εκμυστηρεύεται.

“Νιώθω ότι πάχυνα πάρα πολύ, πρέπει να είμαι πιο παχύς από ποτέ. Δεν έχω ανέβει στη ζυγαριά, αλλά η εικόνα που έχω για τον εαυτο μου δεν μου αρέσει και με απασχολεί και το θέμα της υγείας.” επισημαίνει και συμπληρώνει: “Η Κατερίνα δεν μου είπε ποτέ τίποτα για τα κιλά μου, αν και είναι φανατική του γυμναστηρίου. Τώρα λέμε να πηγαίνουμε μαζί.”

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι πέρασε το Σαββατοκύριακο στα βόρεια προάστια με καλούς φίλους αλλά και μόνο του, ενώ συγκεκριμένα το Σάββατο απόλαυσε τον καφέ του σε γνωστό cafe της Πολιτείας.

Read More

And More