Ε. Ασημακοπούλου στο TLIFE: Κανόνισα τον θρησκευτικό γάμο για τον Ιούνιο όταν ήμουν 5 μηνών έγκυος!

Η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου, μίλησε στο TLIFE από την όμορφη συμπρωτεύσουσα που ζει τώρα, για τις ευτυχισμένες της στιγμές με την κορούλα της, τη συμπεριφορά του συζύγου της προς το μωράκι, για τον γάμο και τη βάπτιση που θα γίνουν μαζί αλλά και για τα δεδουλευμένα χρήματα της “Ονειροπαγίδας” που ακόμη περιμένει…

Στις 4 Οκτωβρίου τους είδαμε να παντρεύονται με πολιτικό γάμο, ενώ στις 13 Δεκεμβρίου η Έλενα έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι τους!



Για τον θρησκευτικό γάμο και το baby bloom μας είπε
: “Ο γάμος θα γίνει στις 19 Ιουνίου στο κτήμα “Άλσος Νυμφών”. Μαζί θα γίνει και η βάπτιση και όσοι θέλουνε θα έρθουνε! Την ημερομηνία την είχαμε ορίσει πολύ πριν τη γέννηση της μικρής, όταν ήμουν στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης. Τη μικρή θα την βαπτίσουμε Μαρία-Ροζάρια, είναι τα ονόματα και των δύο γιαγιάδων!”

Και συνέχισε: “Τώρα είμαστε στη φάση προσαρμογής, όλα έχουν αλλάξει από τη γέννησή της μικρής, ακόμη και τα συναισθήματα. Η μητρότητα άλλαξε τη ζωή μου, είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με πριν. Ακόμη είναι πολύ μικρούλα, είμαι συνέχεια από πάνω της και σίγουρα θα παραμείνω εκεί κι αργότερα!”

Πώς είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο σαν πατέρας; “Ο μπαμπάς της όπως κι εγώ δεν έχει την εμπειρία, αλλά εγώ είχα επαφή με παιδάκια, με ξαδέρφια με ανήψια πολύ μικρούλια, εκείνος πάλι δεν είχε τόσο, παρόλο που έχει μικρό αδερφό δεν είχε μάθει πολλά πράγματα κι όλα τώρα του είναι πρωτόγνωρα!

Σιγά σιγά τα μαθαίνει. Ίσως ένα παραπάνω άγχος από εμένα το έχει, εγώ είμαι περισσότερο ψύχραιμη, εκείνος με το παραμικρό αγχώνεται. Με βοηθάει πάρα πολύ με το μωρό, ουσιαστικά μόνο το πρωί λείπει και όλη την υπόλοιπη μέρα είναι εδώ. Όλη την ημέρα είμαστε μαζί. Είμαι μόνη μου όταν έχει τα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν παύει να είναι κοντά μου όμως, αφού η σκέψη του είναι σε εμάς… Είναι έντονο το ότι είναι κοντά μου παρόλο που λείπει!”

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια: Ακόμα είναι πολύ νωρίς γιατί έχω 3 μήνες που τελείωσα την Ονειροπαγίδα , τώρα θα μείνω λίγο με την μικρούλα και θα δούμε τι θα υπάρξει την καινούργια σεζόν. Αν θα υπάρξει κιόλας, γιατί και οι καιροί είναι δύσκολοι. Είχα πει πως αυτή τη στιγμή δε θα μπορούσα να δουλέψω κι όταν μου έτυχε κάτι ενημέρωσα ότι δεν γίνεται γιατί είναι μικρό το μωρό. Τώρα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, οπότε δεν θα μπορούσα με τίποτα, τι να κάνω-
να πηγαινοέρχομαι με το μωρό; ( γέλια). Και στην πολυκατοικία έκανα guest στην διάρκεια της εγκυμοσύνης!

“Όλοι ανεξαιρέτως έχουμε πρόβλημα με την Ονειροπαγίδα. Προσπαθούμε να δούμε τι θα κάνουμε. Εγώ προς το παρόν δεν έχω κινηθεί νομικά, θα έρθω σε επικοινωνία υτή την εβδομάδα κι αν τυχόν δεν μπορέσω να βρω λύση και άκρη φαντάζομαι ότι θα κινηθώ κι εγώ νομικά, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι δεδουλευμένα χρήματα αυτά που πρέπει να πάρουμε. Είναι κρίμα να έχουμε δουλέψει και για χρόνο να μην έχουμε απολαβές. Είναι περίεργο να δουλεύεις και να μην αμοίβεσαι. Ευελπιστώ πως κάτι θα γίνει!”

Read More

And More