Ε. Ασημακοπούλου στο TLIFE: “Η κορούλα μας είναι ίδια ο μπαμπάς της!”

Στην καλύτερη στιγμή της ζωής της βρίσκεται η Έλενα Ασημακοπούλου που πριν από λίγες μέρες γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο TLIFE για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με την μονάκριβη κορούλα της.

Δεν θα μπορούσαν να περιμένουν καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα από την άφιξη της κορούλας τους στο σπίτι, η Έλενα και ο αγαπημένος της Μπορόυνο. Η νεαρή ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, που παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου φαίνεται πως έχουν ξετρελαθεί με την μικρή, παρόλο που τους κρατά πολλές νύχτες ξύπνιους.
Είμαι μαζί με την μπεμπούλα και όλα είναι πολύ όμορφα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα περάσουμε τις πρώτες γιορτές μας με την κορούλα μας. Είναι μια ξεχωριστή Πρωτοχρονιά αυτή που έρχεται. Τα συναισθήματά μας δεν περιγράφονται”, είπε χαρακτηριστικά η Έλενα.

Όσο για τον συζυγό της, η ίδια δεν παρέλειψε να πει πως το μωρό του μοιάζει πολύ κι εκείνος έχει μεγάλη αδυναμία στην κορούλα του. “Η μικρή μπορώ να σου πω πως είναι ίδια ο πατέρας της”, δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Ο συζυγός μου είναι πολύ χαρούμενος. Είμαστε βέβαια άυπνοι και οι δυο, γιατί η μπέμπα μας ξυπνά συχνά μέσα στη νύχτα, αλλά η χαρά μας είναι τόσο μεγάλη, που η βραδινή αυπνία είναι γλυκιά και δεν μας πειράζει καθόλου”.
Το μωρό είναι μια κούκλα 3 κιλών και έχει ήδη ξετρελάνει και τους δυο γονείς της. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, είναι συνέχεια στο πλευρό της αγαπημένης του και προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται κοντά τους, παρά τις προπονήσεις και τους αγώνες.
Η ευχή της Έλενας για το 2011 είναι να υπάρχει υγεία και να είναι όλοι καλά, ενώ από τον Άγιο Βασίλη, δήλωσε πως δεν θέλει να ζητήσει κάτι γιατί είναι πλήρης. “Υγεία εύχομαι σε όλους, πάνω απ’ όλα. Από τον Άγιο Βασίλη δεν έχω να ζητήσω κάτι. Είμαι πλήρης και πολύ ευτυχισμένη αυτή τη στιγμή”, είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More