Η Ε. Ασημακοπούλου στο TLIFE για τα νέα δεδομένα του γάμου και της βάπτισης της κορούλας της!

Η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε στο TLIFE για τα νέα σχέδια του γάμου της, την ψυχολογία του Τσιρίλο μετά τον χαμό του πατέρα του αλλά για τα επαγγελματικά της δρώμενα!

Μετά τον πολιτικό της γάμο με τον Μπρούνο Τσιρίλο, είχε κανονίσει τον θρησκευτικό της στις 19 Ιουνίου αλλά δυστυχώς τον Μάρτιο τα σχέδιά τους χάλασαν. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχασε τον πατέρα του.

Η Έλενα μας μίλησε για την πιθανότητα νέας ημερομηνίας γάμου: Δεν υπάρχουν καθόλου νέα σχέδια. Ακόμη είναι πολύ φρέσκος ο χαμός του μπαμπά του Μπρούνο, οπότε δεν σκεφτόμαστε νέα ημερομηνία. Εγώ έμεινα μόνο ένα εικοσιτετράωρο στην Ιταλία, εξαιτίας της μικρής, ενώ ο σύζυγός μου για μία εβδομάδα. Τουλάχιστον για φέτος δεν υπάρχει περίπτωση, όχι μέσα στο 2011. Μόνο την βάπτιση της μικρής θα κάνουμε, στις 20 Ιουνίου. Κι αυτή θα γίνει πολύ κλειστά και οικογενειακά, λόγω πένθους.”

Θα γίνει στο ίδιο κτήμα που είχαμε κανονίσει τον γάμο. Αντί για 19 Ιουνίου, θα γίνει στις 20. Λόγω πένθους θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά και δεν θέλουμε να κάνουμε κι αλλιώς. Ο σύζυγός μου δεν έχει καλή ψυχολογία για να το γιορτάσουμε. Θα ήταν αστείο να κάνουμε τόσο γρήγορα νέα σχέδια για γάμο, μόνο τη βάπτιση της μικρούλας είπαμε να κάνουμε κι αυτή επειδή είναι σε ηλικία βάπτισης! Δεν θέλω να την βάλω στην κολυμπήθρα όταν θα περπατάει!” (γέλια)

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια: “Συζητούσα για μία σειρά στο Mega αλλά δεν οδήγησε κάπου δυστυχώς, διότι ο Μπρούνο παίζει για τελευταία χρονιά στον ΠΑΟΚ οπότε πρέπει να γνωρίζω πού θα πάει και μετά να κανονίσω τα επαγγελματικά μου!”

Read More

And More