Ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε την κόρη γνωστής ηθοποιού! Μάντεψε ποια είναι

Χριστούγεννα στην Ιταλία έκανε η μικρή Μαρία Ροζάρια μαζί με τους γονείς της! Η κόρης της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο ταξίδεψε μαζί με τους γονείς της στην ιδιαίτερη πατρίδα του μπαμπά. Μπορεί το ζευγάρι να έχει επιστρέψει μόνιμα στην Αθήνα και η Έλενα να έχει κάνει νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ωστόσο οι μέρες των γιορτών είναι αφιερωμένες στην οικογένεια και τις περνούν απολαμβάνουν γειτονική χώρα. Εκεί, περνούν όμορφες στιγμές με την οικογένεια του γνωστού ποδοσφαιριστή.

/

Φυσικά, το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να στερήσει από την κόρη του τις παραδόσεις των γιορτών αφού οι μέρες αυτές είναι ειδικά για τα παιδιά. Η Έλενα και ο Μπρούνο φρόντισαν να επισκεφτεί την κόρη τους ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης. Τόσο η ηθοποιός όσο και η μικρή τρελάθηκαν από χαρά.

/

Και παρόλο που δεν θέλουν να την κακομαθαίνουν ο σάκος έκρυβε πολλά! Αφού λοιπόν πήρε τα δώρα της δεν ήξερε ποιο να ανοίξει…

/

Οι γονείς της δύο ετών Μαρίας Ροζάριας κατέγραψαν όλη την χαρά της όταν υποδέχτηκε τον Άγιο Βασίλη. Άλλωστε οι γιορτές τους έχουν αποκτήσει ιδιαίτερο νόημα μετά την γέννηση της μικρής. “Αν θες όμως τις πιο όμορφες θα σου έλεγα με χαρά ότι ήταν το 2010 που ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι μου και περάσαμε τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί”, εκμυστηρεύτηκε στο TLIFE η ηθοποιός.

Συνήθως τα Χριστούγεννα τα περνούν στην Ιταλία καθώς η μικρή έχει εξοικειωθεί απόλυτα και με τα ταξίδια αλλά και με την γλώσσα την οποία μαθαίνει παράλληλα με την ελληνική. Λίγο πριν την Πρωτοχρονιά θα επιστρέψουν οικογενειακώς στην Ελλάδα.

Δες μερικές ακόμα φωτογραφίες από τις γιορτές της οικογένειας της ηθοποιού στην Ιταλία:

/

/

/

Read More

And More