Ε. Ασημακοπούλου: Είχα πάρει τόσα κιλά στην εγκυμοσύνη που δεν μπορούσα να κουνηθώ!

Η γλυκιά ηθοποιός μίλησε για την κορούλα της, τον Bruno και τα κιλά της εγκυμοσύνης ενώ δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει σύντομα δεύτερο παιδί!

Τι την δυσκολεύει περισσότερο με το παιδί; “Εχω μάθει καλά την κόρη μου, που δεν δυσκολεύομαι ιδιαίτερα. Καταλαβαίνω τι χρειάζεται κάθε φορά που γκρινιάζει, ενώ στις αρχές αναρωτιόμουν: “Αφού τα έχω κάνει όλα γιατί δεν κοιμάται;”Επίσης κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού, πάντα με άγχος, αλλά θέλω να είναι όλα πάντα εντάξει. Ό,τι κι αν κάνω έχω πάντα μαζί μου την ενδοεπικοινωνία για να την ακούω.”

Για τα κιλά τη εγκυμοσύνης; “Είχα πάρει 18 κιλά και δεν αποκλείεται και λίγο παραπάνω, γιατί τις τελευταίες μέρες είχα σταματήσει να ζυγίζομαι. Είχα τρομάξει τόσο με το βάρος μου, που δεν ήθελα να το ξέρω. Έχω χάσει 11 με 12 κιλά και προσπαθώ να χάσω και τα υπόλοιπα.”

Ο Bruno πώς σχολιάζει τα επιπλέον κιλά σου της εγκυμοσύνης; Μου λέει ότι είμα ικούκλα όπως και να είμαι. Ενώ είχα πάρει στην εγκυμοσύνη και δυσκολευόμουν ακόμη και κουνηθώ, μου έλεγε: “Μια χαρά είσαι. Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες.”

Έχετε σκεφτεί ή συζητήσει ήδη για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού; Ούτε την ερώτηση δεν μπορώ να ακούω προς το παρόν! Δεν θέλω να μπω τόσο σύντομα σε αυτή τη διαδικασία. Θέλω να μεγαλώσει η μικρούλα μου και να ζήσω τις στιγμές που πρέπει μαζί της.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Read More

And More